Έκλεψαν σπίτια στη Μεγαλόπολη και συνελήφθησαν στα διόδια Μάναρη

Έκλεψαν σπίτια στη Μεγαλόπολη και συνελήφθησαν στα διόδια Μάναρη

Σεπτέμβριος 22, 2019 - 11:30
0 σχόλια

Συνελήφθησαν, χθες (21.9.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο σταθμό διοδίων Μάναρη του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών- Κορίνθου- Τριπόλεως- Καλαμάτας , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας από 19 έως 43 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγη ώρα νωρίτερα στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, διότι έγιναν αντιληπτοί.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, την 15.9.2019 το βράδυ, στη Μεγαλόπολη διέρρηξαν ακόμη μία οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -5,4- γραμμαρίων, διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ κατασχέθηκε και το εν λόγω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.