Έκλεισε Σάλας για το καλοκαίρι ο Αστέρας

Έκλεισε Σάλας για το καλοκαίρι ο Αστέρας

Μάρτιος 16, 2018 - 11:18
3 σχόλια

Ο Λούκας Σάλας θα πρέπει να θεωρείται ως η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Αστέρα Τρίπολης για το ερχόμενο καλοκαίρι με τους κιτρινομπλέ να επιμένουν στην αγορά της Αργεντινής.

Οι πληροφορίες αλλά και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του 24χρονού μέσου και όλα δείχνουν πως σε λίγους μήνες ο Λούκας Σάλας θα αφήσει την Λατινική Αμερική για να έρθει στην χώρα μας.

Από την πλευρά της αρκαδικής ομάδας ο ποδοσφαιριστής βρίσκονταν εδώ και αρκετό καιρό υπό στενή παρακολούθηση με το πράσινο φως να ανάβει και τις επαφές στην πορεία να γίνονται συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα ο Λούκας Σάλας είναι 24 χρονών, έχει ύψος 1, 69, παίζει κυρίως στα πλάγια της επίθεσης αλλά και στον άξονα πίσω από τον φορ και σε επαγγελματικό επίπεδο έχει αγωνιστεί στην Σαν Μαρτίν έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Άντε ρε που τους βρίσκετε όλους αυτούς του ψηλούς παιχταράδες.Μπράβο ραχούλα...

Ραχούλας.... είσαι και πολύ κ.....αλόπαιδο!!! Η ομαδούλα σου ο γαύρος, γιατί ομαδούλα την καταντήσατε, αγοράζει από εμάς παίκτες και ακριβά μάλιστα. Εμείς όχι από εσάς... Άντε ρούφα το αυγό σου τώρα. Όλες οι μεγάλες δυνάμεις λένε τα καλύτερα για το τμήμα scouting του Αστέρα μας. Βγάλε τα κόκκινα οπαδικά γυαλιά σου επιτέλους...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.