Έκλεισε Κακλαμάνο ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Έκλεισε Κακλαμάνο ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Ιούνιος 30, 2019 - 19:05
2 σχόλια

Μετά τις ανανεώσεις σειρά έχει η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου να βάζει μπρος τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ξεκινώντας τα πρώτα του "χτυπήματα".

Η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας επιμένει στο μεταγραφικό της σαφάρι από την Αθηναϊκή αγορά ψάχνοντας για έξυπνες βόμβες με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη ποιοτική της ενίσχυση με παίχτες που διαθέτουν εμπειρία και παραστάσεις.

Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου ήρθε σε συμφωνία με τον 35χρονo αριστεροπόδαρο μπακ-χαφ Αλέξανδρο Κακλαμάνο οποίος αναμένεται από την νέα σεζόν να αγωνιστεί για πρώτη φορά στα γήπεδα των τοπικών κατηγοριών του νομού μας.

Ο Αλέξανδρος Κακλαμάνος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό καθώς εκτός από τις τοπικές κατηγορίες της Αθήνας έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια και στην Γ' Εθνική έχοντας στο παρελθόν περάσει από Αγία Παρασκευή, Πεύκη, Κηφισιά και Άγιο Ιερόθεο.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Να πάρετε και τον Τάσο Κακλαμάνο εκεί στο Λεωνιδιο ειναι διαθέσιμος τώρα που έφαγε το παγωτό του απο τον Παυλή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.