Έκλεισε Δήμο η Δημητσάνα, stand by ακόμα τρεις

Έκλεισε Δήμο η Δημητσάνα, stand by ακόμα τρεις

Αύγουστος 27, 2019 - 18:56
11 σχόλια

Η Δημητσάνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει βάση του προγραμματισμού της και του μεταγραφικού της σχεδιασμού φθάνοντας με επιτυχία στην ολοκλήρωση ακόμα μιας μεταγραφής που προκαλεί εντύπωση στα τοπικά ποδοσφαιρικά γίγνεσθαι του νομού μας.

Την φανέλα της Δημητσάνας θα φοράει από την νέα αγωνιστική σεζόν ο Δημοσθένης Δήμος με την Γορτυνιακή ομάδα να πείθει τον έμπειρο μέσο για το πλάνο της και στην συνέχεια να έρχεται σε συμφωνία μαζί του κάνοντας δικό της για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι συστάσεις για τον Δημοσθένη Δήμο περιττευτούν καθώς 'εχει διαγράψει την δική του πορεία στα Αρκαδικά και στην Γ' Εθνική όντας για σειρά ετών αρχηγός του Παναρκαδικού ενώ την περσινή χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας με την ΑΕΚ Τρίπολης.

Παράλληλα με την θετική εξέλιξη στην υπόθεση του Δημοσθένη Δήμου η Δημητσάνα βρίσκεται σε καταρχήν συμφωνία με τον Κώστα Βλαχοκυριάκο, τον Τέλη Σαλαπάτα αλλά και τον Νίκο Σταυρόπουλο (κεντρικός αμυντικός, παιδί των ακαδημιών της Ελπίδας) που εντός των επόμενων ημερών θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να επισημοποιηθούν οι μεταγραφές τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες η Δημήτσάνα και εφόσον ολοκληρωθούν και τυπικά οι τρεις παραπάνω κινήσεις αναμένεται να κινηθεί για 1-2 ακόμα μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η Δημητσάνα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο γήπεδο της Νυμφασίας σε μια πράσινη και εξαιρετικά όμορφη περιοχή υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες για την εποχή.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Έφηβος.

Ναι λεβιδαιοι Χχαααααχαχαχαοτι πειΤε

Γατάκια σχολιαστές...και που να ξέρατε τι παίζει με την Δημητσάνα...Δεν θα κατεβαίνετε μα παίξετε καν!

Καλος ο δημος, θα βοηθησει την ομαδα της δημητσανας που κανονικα θα επρεπε και του φετος να βρισκεται στο Β τοπικο

Η Δημητσάνα σε ποιο γήπεδο θα παίζει γιατί στο Λεβίδι είναι ανεπιθύμητη , ψάξτε από τώρα για γήπεδο. Όσες μεταγραφές και να κάνετε του χρόνου Β θα παίζετε, μόνο λόγια είσαστε, πέρυσι μέχρι και ο Πανιώνιος σας πέρασε .

ΑΛΛΟΙ ΠΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ............... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.