Έκλεισαν οι λακκούβες στον δρόμο Αλέας - Επισκοπής

Έκλεισαν οι λακκούβες στον δρόμο Αλέας - Επισκοπής

Απρίλιος 12, 2019 - 11:46
4 σχόλια

Ευχαριστήριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Αλέας Παναγιώτης Δημητρακόπουλος απέστειλε ευχαριστήριο προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αποκατάσταση του οξυμένου προβλήματος με τις λακκούβες στον δημοτικό δρόμο Αλέας - Επισκοπής.

Αναλυτικά στο ευχαριστήριο αναφέρει:

"Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες εκ μέρους της Κοινότητας Αλέας προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη συμβολή της στην αποκατάσταση του οξυμένου προβλήματος του οδοστρώματος (λακκούβες) στον δημοτικό δρόμο Αλέας - Επισκοπής.

Ελπίζω τους υπόλοιπους δρόμους να τους αποκαταστήσουν οι αρμόδιοι.

Ο εκπρόσωπος της Τ.Κ. Αλέας

Παναγιώτης Δημητρακόπουλος"

Φωτογραφία αρχείου


4 Σχόλια

Δηλαδή τους ευχαριστεί που προεκλογικά έριξαν πίσσα για ψηφοθηρικούς λόγους, και να μην μείνουν αδιάθετα τα σχετικά κονδύλια!

ΚΑΚΩΣ ΡΙΧΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΣΣΑ ΣΕ Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο Υ Σ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ . ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ . ΑΣΦΑΛΩΣ ΛΟΙΠΟΝ , ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ Τ Α Τ Ο Υ Λ Η . Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ Ε Π Α Ρ Χ Ι Α Κ Ο ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ . ΕΠΙΣΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ , ΟΙ Ε Θ Ν Ι Κ Ε Σ ΟΔΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ !

ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 3 town rapper ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ . ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ , ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ , ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΑ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.