Τατούλης

Έκκληση για ενότητα στο ΚΙΝΑΛ από τον Κρεμαστινό

Έκκληση για ενότητα στο ΚΙΝΑΛ από τον Κρεμαστινό

Ιούνιος 02, 2019 - 19:04
0 σχόλια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο Δημήτρης Κρεμαστινός με επιστολή του, πάντως, κάνει έκκληση για ενότητα στο κόμμα. Η επιστολή αναφέρει:

Αγαπητέ συνάδελφε,

Σε μια στιγμή που το κόμμα μας βρίσκεται σε άνοδο, θα είναι μεγάλο λάθος να προσέλθουμε στις εκλογές διχασμένοι. Είναι αναμφισβήτητο ότι προέκυψε διαφορετική εκτίμηση όσον αφορά την πολιτική σκοπιμότητα στη σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας που σχετίζεται με την πρώτη θέση, μεταξύ της Προέδρου μας κας Γεννηματά και του πρώην Προέδρου κ. Βενιζέλου.

Πιστεύω πάντα ότι πρέπει – ανεξάρτητα με την άποψη που έχει ο καθένας μας – όχι μόνο εμείς να παραμείνουμε ενωμένοι, αλλά να προσπαθήσουμε το πνεύμα της ενότητας να το μεταφέρουμε και στους ψηφοφόρους μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα μπορεί να πείσει και τους πρώην Προέδρους του κόμματος, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του κ. Βενιζέλου να κάνουν μια έκκληση ενότηταςπρος τα στελέχη και τους οπαδούς του κόμματος για να προσέλθουν ενωμένοι στις εκλογές.

Η διαφορά αντιλήψεων ακόμα και μεταξύ των Προέδρων σε ένα ιστορικό δημοκρατικό κόμμα είναι αποδεκτή, αλλά η ενότητα του κόμματος που συνδέεται άμεσα με την ιστορική του πορεία και την επιβίωση του, πρέπει να αποτελέσει τον κύριο στόχο όλων μας.

Πιστεύω ότι κι εσείς συμμερίζεστε αυτές τις απόψεις.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Κρεμαστινός.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.