Έκκληση για αίμα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Έκκληση για αίμα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Δεκέμβριος 07, 2017 - 17:28
0 σχόλια

Σημαντική μάχη για τη ζωή τους δίνουν δύο νέοι άνθρωποι

Την πιο σημαντική μάχη για τη ζωή τους δίνουν δύο νέοι άνθρωποι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, οι οποίοι έπεσαν θύμα τροχαίων ατυχημάτων στην Καλαμάτα το απόγευμα της Τρίτης και χθες το πρωί. Τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί σε υπέρμετρο βαθμό τα σοβαρά τροχαία ατυχήματα εντός του αστικού χώρου, με πολλά να έχουν στοιχίσει τη ζωή ανθρώπων, κυρίως νέων. Είναι νωπές οι μνήμες των δύο νέων που χάθηκαν άδικα στην Λακωνικής, ενώ επανειλημμένως σοβαρά και θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα μετρά ο δρόμος στην περιοχή που βρίσκεται ο ΟΑΕΔ, όπως και η Νέα Είσοδος.

Πάνω στη διάβαση πεζών Το απόγευμα της Τρίτης, λίγο μετά τις 7.00, μια 23χρονη κοπέλα, βοηθός φαρμακοποιού, επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο στο ύψος του ΟΑΕΔ και, μάλιστα, πάνω από την υφιστάμενη διάβαση πεζών. Ένα ασημί αυτοκίνητο που εκείνη τη στιγμή είχε κατεύθυνση προς Καλαμάτα, παρέσυρε την κοπέλα τραυματίζοντάς την πολύ σοβαρά. Αμέσως μετά ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, ενώ αρχικά σταμάτησε, έφυγε όταν πήγε στο σημείο το ασθενοφόρο και πριν φτάσει η Αστυνομία.

Ο 49χρονος οδηγός του μοιραίου οχήματος, συνοδευόμενος χθες το πρωί από το δικηγόρο του Κώστα Κρόμπα, παραδόθηκε στην Αστυνομία και συνελήφθη, ενώ σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η 23χρονη διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της το ίδιο βράδυ διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Τρίπολης. Μάλιστα, από τους οικείους της από χθες γίνεται έκκληση για αίμα που μπορεί να προσφέρει όποιος επιθυμεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Το συγκεκριμένο οδικό σημείο είναι από τα πιο επικίνδυνα των τελευταίων ετών, καθώς συμβαίνουν συνεχώς τροχαία ατυχήματα, ενώ είναι αδύνατο να το διασχίσει πεζός χωρίς να κινδυνέψει.

Χρόνια τώρα έχει κριθεί επιτακτική η ανάγκη κατασκευής στο σημείο πεζογέφυρας, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι. Σοβαρός τραυματισμός 26χρονου Άλλος ένας νέος άνθρωπος τραυματίσθηκε πολύ σοβαρά χθες το πρωί στην οδό Παπαφλέσσα, στην επέκταση της Βασ. Γεωργίου μετά τη Λακωνικής. Υπό άγνωστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με μηχανάκι που οδηγούσε 26χρονος και ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε σοβαρά ο 26χρονος, ο οποίος αρχικά διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Τρίπολης λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του.

Της Βίκυς Βετουλάκη φώτο αρχείου

Από το tharrosnews


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.