Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη από την Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη από την Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων

Ιούλιος 23, 2014 - 17:03
1 σχόλια

Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων διοργανώνει επταήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, 4 με 10 Οκτωβρίου 2014.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση στις 07:00 π.μ για Καμένα Βούρλα-Θερμοπύλες-Στυλίδα-Λαμία-Πλαταμώνα (προαιρετικό γεύμα)- Κατερίνη –Καβάλα - Ξάνθη -Κομοτηνή. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου - Δ/ση.
2η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για την γέφυρα του Έβρου στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, έλεγχος διαβατηρίων και σύντομες αγορές στα ελληνικά DUTY FREE περνάμε την γέφυρα του Έβρου και συνεχίζουμε για την ΚΕΣΑΝ-ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ( TEKIRDAG) μικρό λιμάνι της θάλασσας του Μαρμαρά κατόπιν περνάμε έξω από την ΣΗΛΥΒΡΙΑ και άφιξη στην Κωνσταντινούπολη. Η γνωριμία μας με την Πόλη αρχίζει με τα τείχη του Επταπυργίου και τη Μονή της χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά. Στη συνέχεια θα κάνουμε προαιρετική κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ. Δείπνο, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια . Δ/ση
3η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για περιήγηση της Κωνσταντινούπολης όπου θα επισκεφθούμε το Βυζαντινό Ιπποδρόμιο (ΑΤ ΜΕΙΝΤΑΝ), σήμερα μεγάλη πλατεία με τον υπέροχο οβελίσκο του Θεοδωσίου, που φέρει πάνω του ιερογλυφικά παλιό Αιγυπτιακό έργο που μεταφέρθηκε στη Κωνσταντινούπολη γύρω στα 390 π.Χ, τον χάλκινο Τρίποδα των Δελφών που τον μετέφεραν από το ιερό του Απόλλωνα των Δελφών που υψώθηκε σε ανάμνηση της νίκης των Ελλήνων κατά των Περσών στις Πλαταιές, την κρήνη, τη Στήλη του Κωνσταντίνου ή χτιστή στήλη. Κατόπιν θα δούμε το τζαμί του σουλτάνου Αχμέτ το λεγόμενο ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ, την εκκλησία της Αγ. Σοφιάς όπου θα θαυμάσουμε το εσωτερικό της και κατόπιν θα επισκεφθούμε το παλάτι ΤΟΠ ΚΑΠΙ με τους αμύθητου αξίας θησαυρούς των Σουλτάνων. Γεύμα, κατόπιν θα μεταβούμε στην Κλειστή αγορά (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) με τα 4.500 χιλιάδες μαγαζιά για ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δ/ση.
4η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό θα μεταβούμε με το πλοίο στα γραφικά Πριγκηπόνησα (Πρώτη kinale –Αντιγόνη Byrgaz –Χάλκη Heybeli όπου θα αποβιβασθούμε για να επισκεφθούμε την περίφημη θεολογική Σχολή και συνεχίζουμε για την Πριγκίπο Buguk Ada). Προαιρετικός γύρος του νησιού με αμαξάκια στα γραφικά μονοπάτια με τα πανέμορφα παλιά αρχοντικά. Γεύμα σε εστιατόριο στην παραλία της Πριγκήπου. Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο επιστροφή στη Κωνσταντινούπολη, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική συνδιασκέδαση στα χανουμάκια - δ/ση.
5η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο με το ναό του Αγ. Γεωργίου για προσκύνημα ,κατόπιν επίσκεψη στην εκκλησία των Βλαχερνών όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος ύμνος, Αιγυπτιακή αγορά γνωστή για τα καταστήματα μπαχαρικών και βοτάνων, Γεύμα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ βόλτα στο ΠΕΡΑ επιστροφή στο ξενοδοχείο δ/ση.
6η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο, επίσκεψη στο Μπαλουκλί (μονή ζωοδόχου πηγής )με τα θρυλικά ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών. Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής φθάνουμε στη Ραιδεστό στάση και στην συνέχεια στα ΕλληνοΤουρκικά σύνορα (έλεγχος διαβατηρίων) και άφιξη στην Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δ/ση.
7η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση από την πόλη της Κομοτηνής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα. Άφιξη στην Αθήνα .ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

TIMH :
Ελάχιστος αριθμός πληρωτέων ατόμων 30:
Τιμή κατ΄ άτομο σε δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο: 405,00 €
Επιβάρυνση μονόκλινου: 140,00 €

Ελάχιστος αριθμός πληρωτέων ατόμων 40:
Τιμή κατ΄ άτομο σε δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο: 365,00 €
Επιβάρυνση μονόκλινου: 140,00 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
• Μεταφορές με υπερπολυτελή πούλμαν τελευταίου τύπου.
• 1 διανυχτερεύσεις στην Κομοτηνή στο ξενοδοχείο ARCADIA 4****
• 1 διανυκτέρευση στην Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο TELIONI 3* Sup
• 4 διανυχτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη σε ξενοδοχείο BUYUK SAHINLER 4**** or SORRISO HOTEL 4**** or similar.
• Καθημερινά πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
• 4 Φαγητά στην Τουρκία
• Εισιτήρια για τα Πριγκιπόνησα με F/B
• Τις περιηγήσεις βάσει του προγράμματος
• Αρχηγό – συνοδό
• Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός
• ΦΠΑ
• Ασφάλεια ατυχήματος
• Διαφημιστικά έντυπα – χάρτες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

• Εισόδους στα Μουσεία
• κρουαζιέρα στο Βόσπορο
• χανουμάκια
• ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό
• φιλοδωρήματα

Η οδική εκδρομή μπορεί να συνδυαστεί και με αεροπορική για όσους προτιμούν αεροπλάνο και η τιμή για την 4ήμερη αεροπορική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη από 06/10/14 -09/10/14 είναι 635,00 € το άτομο.

Η τιμή στην αεροπορική περιλαμβάνει:
αεροπορικά εισιτήρια, φόρους αεροδρομίου, transfers από/ προς το αεροδρόμιο, 3 διανυκτερεύσεις, πρωινό, 3 γεύματα, περιηγήσεις – ξεναγήσεις.

Δήλωση συμμετοχής έως 4 / 9 / 2014

Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας προκαταβάλλοντας το ήμισυ του ποσού !!!!

Τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στους:
• Γεώργιο Ζαραφέτα – Πρόεδρο * τηλ. : 6944 51 61 13
• Πάνο Αναγνωστόπουλο – Γεν. Γραμματέα * τηλ. : 6948 51 52 84
και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

έτσι ενισχύστε τον τουρκικό τουρισμό ... που τα λεφτά τους γίνονται σφαίρες ενάντια σε σύριους και κούρδους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.