Εκδήλωση Βυζαντινής Μουσικής στην Τρίπολη (pics,vid)

Εκδήλωση Βυζαντινής Μουσικής στην Τρίπολη (pics,vid)

Απρίλιος 01, 2018 - 10:31
4 σχόλια

Μία μεγάλη συναυλία Βυζαντινής Μουσικής διοργάνωσε ο δήμος Τρίπολης το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο πατέρας Αριστείδης Σκόρδας, λόγω κολλήματος του αρχικού παρουσιαστή π. Θεόκλητου Ντούλια.

Στην εκδήλωση αυτή που έγινε ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας παρουσιάστηκαν τα Άγια Πάθη του Ιησού Χρηστού, έτσι όπως τα περιγράφουν τα Ευαγγέλια.

Το έργο απέδωσαν οι εξής Χορωδίες

• Χορωδία Σχολής βυζαντινής Μουσικής Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης

• Βυζαντινός Χορός «Άγιος Πέτρος Άργους»

• Βυζαντινή Χορωδία Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος Τριπόλεως

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr «Συμπορευθώμεν αυτώ και συσταυρωθώμεν….»


4 Σχόλια

Καλη και Αγια Μεγαλη Εβδομαδα.Ψαχνω να δω ιερεις στο βιντεο......εκτος των χοροδων...πιστευω οτι τετοιες εκδηλώσεις θελουν πολυ δουλεια αλλα και παρουσιααξιοπρπεπεις η χωροδια του Αργους.....οι υπολοιποι εχουν μελλον ακομα.

Εσύ που κρίνεις τα "Μέλλοντα" αξιοπρεπ εί ς με ή....... Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στη Βυζαντινή Χορωδία του Αγίου Τρύφωνα , που παρά τις δυσκολίες, μας εκπλήσει με το ρυθμό , το ύφος και γενικά με τη παρουσία της .

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους Για να φτιάξεις χορωδία πρπει να φουρνίσεις πολλά κουλούρια και κυρίως να έχεις το κύρος και τη φωνή ενός ιεροψάλτη με αξία. Το να μαζευτεί μια ομάδα που νομίζει πως ψάλλει αυτό το δείχνει το αποτέλεσμα Και όχι τίποτα άλλο ξεφτιλιζόμαστε και στους γύρω Νομούς Παρακαλώ να ξεκαβαλούν αυτοί που ψάλλουν σαν να σφάζεις γίδα

Αυτός που σχολιάζει την ψαλτική και ξέρει πως να κάνει χορωδία να τη φτιάξει, να την παρουσιάσει . Όποιος ορθώνει λόγο να ορθώνει και πράξη αλλιώς να απολαμβάνει αυτό που του παρουσιάζεται χωρίς κριτική.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.