Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας στο Άστρος

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας στο Άστρος

Μάρτιος 11, 2015 - 11:59
1 σχόλια

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, σε συνεργασία με την Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, συνεχίζοντας τις επαφές που έχει ξεκινήσει με τα μέλη και τους φίλους του κινήματος σε όλη την Αρκαδία διοργανώνει συγκέντρωση στο Άστρος Η κομματική εκδήλωση απευθύνεται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ από την ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας και θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Άστρους ( καφε - ζαχαροπλαστείο Αφοι Τσιώρου - TA ΓΑΛΑΤΣΙΑ ) την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 ( ώρα 7 μ.μ. ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το κλιμάκιο των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και των στελεχών της Τοπικής Οργάνωσης στην εκδήλωση θα παραστεί και θα μιλήσει ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Καλούνται όλοι οι φίλοι του κινήματος να προσέλθουν στην παραπάνω εκδήλωση και να συμβάλουν ουσιαστικά στην επανεκκίνηση που επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ μετά το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Tα χρέη προς τράπεζες και ΙΚΑ πληρώστε και μετά ασχοληθείτε για το καλό του τόπου......... Και η ΝΔ το ίδιο..............ΑΗΝΤΕ.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.