Εκδήλωση του Φιλοτεχνικού στην Τρίπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Γαλλοφωνίας

Εκδήλωση του Φιλοτεχνικού στην Τρίπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Γαλλοφωνίας

Μάρτιος 11, 2017 - 13:06
6 σχόλια

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γαλλοφωνίας σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου Τσιχριτζή, Γρηγορίου Ε´ 3
 
Οι καθηγήτριες Γαλλικών, Αριάδνη Ανδριανάκη, Νεκταρία Ραμμογιάννη & Νάντια Τερζή, θα μιλήσουν για την γαλλίδα συγγραφέα Σιμόν Ντε Μποβουάρ και το βιβλίο της «Το δεύτερο φύλο»
 
Η Ζιζή Σαλίμπα, δρ. Οικονομολόγος-Ιστορικός και Εκδότρια θα παρουσιάσει την γαλλόφωνη καναδή συγγραφέα Γκαμπριέλ Ρουά και το βιβλίο της «Ο δρόμος για το Αλταμόν»
 
 
Η πιανίστα Αμαλία Γούλα θα ντύσει μουσικά τη βραδιά, που θα κλείσει με γαλλικές συνταγές και κεράσματα.
 
Η παρουσία σας θα είναι τιμή για μας
Το Δ.Σ.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Για τον Κολοκοτρώνη θα μιλήσουν..αλλά στη γαλλική γλώσσα..... πάντως αν θες εκδήλωση για τον Κολοκοτρώνη να πας στη Τρίπολη...όλες οι εκδηλώσεις,οι ομιλίες, γιορτές,χοροί σε αυτη την πόλη για τον Κολοκοτρώνη είναι σε καθημερινή βάση και όχι μόνο στην Άλωση....δεν ασχολούνται με τιποτα διαφορετικότερο ούτε και ξέρουν τίποτα άλλο...πήγαινε και θα με θυμηθείς!!!

@ 12:38. Έβαλες λάθος στοιχεία...σου γράφω τα σωστά: Σάβ, 11/03/2017 - 16:20.!!! καλα κρασιά!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.