Εκδήλωση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ για την Νεανική Επιχειρηματικότητα στην Τρίπολη (pics,vid)

Εκδήλωση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ για την Νεανική Επιχειρηματικότητα στην Τρίπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 28, 2018 - 20:40
11 σχόλια

Ημερίδα με θέμα «Νεανική Επιχειρηματικότητα και Προοπτικές Οικονομικής Ανάπτυξης» διοργάνωσε η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Τρίπολης την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο «Μαίναλον»

Σε αυτή τη μεταβατική εποχή που ζούμε, η επιχειρηματικότητα είναι ένα δυνατό «όπλο» για τους νέους που θέλουν να αναπτυχθούν στις συνθήκες όπως αυτές διαμορφώνονται. Αυτό προϋποθέτει μια καλή προετοιμασία και μια εκπαιδευτική υποδομή προκειμένου να μετακινούνται με ευχέρεια και αποτελεσματικά στο νέο εργασιακό τοπίο .

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της  ΝΔ και  Βουλευτής Ρεθύμνου  και η κυρία  Νάντια Σαρελάκου Αντιπρόεδρος του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Επίσης παρουσίαση αναφορικά με το θέμα της ημερίδας πραγματοποίησε η κυρία  Ουρανία Σιοροβίγκα πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ για την Νεανική Επιχειρηματικότητα


11 Σχόλια

Πσσσσσσσσσ! Δεν πέφτει καρφίτσα! Ιδίως ο μπροστά δεύτερος από δεξιά, πιάνει δύο καρέκλες μόνος του!

Και φυσικά στο Μαίναλον. Έτσι αποδεικνύεται η αριστεια..! Αριστοκρατες παιδί μου. Όχι λαουτζικος.

Μητσαρα,τωρα θα παιρνεις και τον πατερα σου κοντα?Βρειτε γωνια να κρυφτειτε για την οργη που ερχεται για την Βλασοπαρεα

Για ποιά επιχειρηματικοτητα μιλατε ρεεεε; Για την ανεργη νεολαια του 50% την νεολαια του 60% της μεγαναστευσης την νεολαια του 70% σε αλλη απασχοληση απο τις σπουδες τους ή την νεολαια του 80% που μενουν με τους γονεις τους αφου δεν εχουν ουτε για τσιγαρα δικα τους εισοδηματα;;; Θσ μιλατε για τα παιδια των ιδιωτικων πανεπιστημιων φυσικά..Τα πλουσιοπαιδα των μπαμπαδων ε; Λαθος πορτα κτυπάτε..

Nικόλας πρώτη γραμμή τον βλέπω είναι ΠΑΣΟΚ ΝΔ με ποιόν θα κατέβει τελικά

16:11 Με κανέναν δεν θα κατέβει. Μ@λ@κε$ είναι να του κάνουν πρόταση; Καμμένο χαρτί. Μόνο ο ίδιος έχει πιστέψει ότι θα είναι υποψήφιος και για να μην τον στεναχωρήσουν, όλοι γνέφουν καταφατικά και γελάνε προσποιητά...Κι αυτός νονμίζει ότι αυτοί που τον δουλεύουν, πρόκειται να τον ψηφίσουν κιόλας...Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

H κυρία Σαρελάκου είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στους Εφοριακούς ή κάνω λάθος; Δε νομίζω να κάνω λάθος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.