Εκδήλωση τιμής για τους εκτελεσθέντες πατριώτες από τα Στρατεύματα Κατοχής στην Γέφυρα Μεγαλόπολης (pics,vid)

Εκδήλωση τιμής για τους εκτελεσθέντες πατριώτες από τα Στρατεύματα Κατοχής στην Γέφυρα Μεγαλόπολης (pics,vid)

Αύγουστος 17, 2017 - 21:01
0 σχόλια

H Γέφυρα Μεγαλόπολης τίμησε τους εκτελεσθέντες πατριώτες από τα Χιτλερικά Στρατεύματα Κατοχής.

Μία λιτή αλλά ουσιαστική εκδήλωση στο χώρο του μνημείου που έχει στηθεί στο χωριό.

Η χώρα μας άλλωστε, αυτός ο όμορφος τόπος έχει γίνει συχνά στόχος κατακτητών και η Αρκαδία έχει πληρώσει βαρύ τίμημα για να είμαστε όλοι εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας βρέθηκε στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στο μήνυμα της ημέρας «δικό μας χρέος είναι η μνήμη και η τιμή στους νεκρούς και σε όσους αγωνίστηκαν και αυτό κάνουμε

Εμείς ως Περιφέρεια Πελοποννήσου είμαστε δίπλα σε όλα τα χωριά και τα έργα που έχουμε υποσχεθεί στους κατοίκους της Γέφυρας σύντομα θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται. Άλλωστε οι καθυστερήσεις δεν οφείλονται σε εμάς, αλλά στην γραφειοκρατία και στις αλλαγές στη νομοθεσία.

Μετά τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους εκτελεσθέντες πατριώτες στη Γέφυρα Μεγαλόπολης, ακολούθησε γλέντι στην Πλατεία του χωριού με τον Γεράσιμο Ανδρέατο και την Ωδική Βοήθεια.

Συγχαρητήρια στον Σύλλογο της Γέφυρας καθώς και στην τοπική κοινότητα.

Η Περιφέρεια στηρίζει κάθε χωριό και στα πολιτιστικά, βάσει των δυνατοτήτων που έχει, ενώ με την παρουσία μας τιμούμε τους κατοίκους της περιοχής μας και έχουμε την ευκαιρία (και στις γιορτές εκτός από τον υπόλοιπο καιρό) να συνομιλήσουμε μαζί τους και να ακούσουμε τα θέματα που τους απασχολούν.

Στην εκδήλωση στη Γέφυρα βρεθήκαμε μαζί με τους Περιφερειακούς Συμβούλους Γιάννη Κατσίρη και Θεόδωρο Ντάνο.»

Και του χρόνου!

Video: 

Διασκέδαση με Γεράσιμο Ανδρεάτο και Ωδική Βοήθεια στη Γέφυρα Μεγαλόπολης

Προηγούμενο άρθρο
Το Bλασερό

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.