Εκδήλωση στην Τρίπολη για το πολιτικό μέλλον της Ευρώπης (pics,vid)

Εκδήλωση στην Τρίπολη για το πολιτικό μέλλον της Ευρώπης (pics,vid)

Οκτώβριος 31, 2018 - 11:49
3 σχόλια

Εκδήλωση με θέμα «Εκλογές 2019 στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Μας αφορούν όλους!» πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 30 Οκτωβρίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 23-26 Μαΐου 2019. Ένα σύνολο 751 μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκπροσωπούν περίπου 500 εκατ. ανθρώπους από 28 κράτη-μέλη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσική από το σύνολο πνευστών του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης και με το καλωσόρισμα της Πέγκυ Μπρούσαλη, δημοσιογράφου της  EΡΤ, η οποία έκανε και τον συντονισμό  της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση έγινε σε ένα κομβικό σημείο της πορείας της Ευρώπης, καθώς  διακυβεύονται  θεμελιώδεις αξίες της ΕΕ –η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η ευημερία, η ειρήνη, η ασφάλεια, η ίδια η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Να αναφέρουμε ότι αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στην επαρχία Σβέμπις Χαλ, στο πλαίσιο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην οποία είχε παρευρεθεί και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στο πλαίσιο της συνεργασίας της  Πελοποννήσου και της Επαρχίας Σβέμπις Χαλ της Γερμανίας.

Χαιρετισμό απεύθυναν  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος, ο έπαρχος του Schwabish Hall, Gerhard Bauer, η  κυρία Άννα Μαντά, υπεύθυνη ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ την ομιλία πραγματοποίησε ο Θεόδωρος Καλλιάνος, Οικονομολόγος και Επ/της Καθηγητής Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης του Πανεπιστημίου Βόννης και πρώην στέλεχος της ΕΕ, με θέμα: «ΕΕ σήμερα: Στρατηγικές και Προτεραιότητες (Οικονομικής) Ανάκαμψης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση στην Τρίπολη για το πολιτικό μέλλον της Ευρώπης


3 Σχόλια

@ 9:19 η ΕΕ υπήρξε σκανδαλωδώς φιλική προς την χώρα ζήτουλα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.