Εκδήλωση στη μνήμη του καθηγητή Γιάννη Παπαδημητρίου στην Τρίπολη (pics,vid)

Εκδήλωση στη μνήμη του καθηγητή Γιάννη Παπαδημητρίου στην Τρίπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 18, 2018 - 13:00
12 σχόλια

Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του καθηγητή Γιάννη Παπαδημητρίου πραγματοποίησαν ο Δήμος  Τρίπολης, ο Ιατρικός  Σύλλογος  Αρκαδίας και η Ένωση  Τριπολιτών Αττικής την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Τρίπολη.

Το πρωί τελέσθηκε επιμνημόσυνη  δέηση  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, με την ομιλία της κυρίας Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή, οποία υπήρξε εκπαιδευομένη του αειμνήστου ιατρού.

Επίσης  ο κ. Γεώργιος Χριστοδούλου ομότιμος καθηγητής ΕΚΠΑ παραχώρησε ομιλία με θέμα «Ο  Γιάννης  Παπαδημητρίου  και  η  πορεία  του  στην   επιστήμη και την  ζωή»

Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο κ. Βασίλης Ψυχογιός πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας και ο κ. Τούντας Φώτης Πρόεδρος της Ένωση  Τριπολιτών Αττικής, ενώ ο αντιδήμαρχος Σ. Παπαδημητρίου συγγενής του ιατρού μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον ιατρό, συγγενή – λαμπρό άνθρωπο Γιάννη Παπαδημητρίου.

Ο αείμνηστος καθηγητής Γ. Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο χωριό Αραχαμίτες σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο και τη Στοκχόλμη.

Ήταν ο πρώτος που πραγματοποίησε μεταμόσχευση ήπατος στην Ελλάδα το 1990 ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος του Ωνασείου

Τέλος αναγνώστηκαν αποσπάσματα  από  το  βιβλίο  του  Γιάννη  Παπαδημητρίου «Διαλογισμοί  ενός  ιατρού» καθώς έγινε και προβολή βίντεο  από  την  ακαδημαϊκή  ζωή  του  Γιάννη  Παπαδημητρίου. Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό αφιέρωμα  από τον κ. Γιώργο  Κοτσικα  στο  πιάνο .

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του καθηγητή Γιάννη Παπαδημητρίου


12 Σχόλια

22:02 Γιατί, υπάρχει απαγορευτικό στο Μαλλιαροπούλειο για συγκεκριμένα άτομα; Δεν ήξερε ότι έπρεπε να σε ρωτήσει πρώτα για να πάει να παρακολουθήσει μια εκδήλωση! Την επόμενη φορά, πριν πάει κάπου, θα πάρει την άδειά σου..

Η Κυρια με τα κοκκινα ειναι πολιτευτης με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . Μαλιστα με σημαντικη δραση στην ΑΡΚΑΔΙΑ .

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΤΕΥΤΗΣ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.

"Την υποψηφιοτητα του κυριου Τατσοπουλου θα την κρινει ο κοσμος της Νδ οχι το κομμα"Τα δε εφη Κωστας Βλασης..

@ 21:00 Μπορεί να το'πε Είχε υπογράψει και την ερώτηση για το τάμα του έθνους αν δεν απατώμαι, διότι ψαρεύει από τον πηχτό πολτό. Τον Τατσόπουλο θα τον κρίνουν κυρίως αυτοί που θα ψηφίσουν πρώτη φορά ΝΔ και όχι ο παραδοσιακός κόσμος της.

Ρε σαν τα χιόνια!!!!! Πού ήσουν τόσο καιρό καμάρι μου; Και κάναμε μια χαρά ότι θα απαλλαγούμε για τα καλά από τις πονηρόφατσες, αλλά που!!!!

19/16 Γιατί ήθελες να καθίσεις εσύ και σου έπιασε τη θέση; Άντε πάγαινε ρε καραγκιοζάκο να κάνεις κανα τσιγάρο και να ρουφήξεις κανα φραπέ που θα μιλήσεις κιόλας

Συμπεριλαμβανομενου της αγιογραφιας της εγκληματικης οργανωσης Χρυση Αυγη στο Ευρωκοινοβουλιο..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.