Εκδήλωση προς τιμήν των Εφέδρων στην Πολεμική Αεροπορία στην 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Εκδήλωση προς τιμήν των Εφέδρων στην Πολεμική Αεροπορία στην 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Νοέμβριος 25, 2017 - 11:36
0 σχόλια

Με απόφαση της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ το έτος 2017 ανακηρύχτηκε ως έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων, ως ελάχιστη έμπρακτη επιβράβευση της ουσιαστικής και διαχρονικής συμβολής των δύο θεσμών στην άμυνα της Χώρας και αναγνώρισης της προσφοράς των αναρίθμητων ανώνυμων εφέδρων και εθνοφυλάκων στην προσπάθεια εξασφάλισης της ακεραιότητας της πατρίδας και του ύψιστου ιδανικού της ελευθερίας, καθώς και της σημασίας και του ρόλου τους στην «υπεράσπιση του παρόντος» και «στη διαμόρφωση του μέλλοντος», σύμφωνα με το Πλαίσιο Αρχών Διοίκησης του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού.

H 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμήν των εφέδρων αξιωματικών.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ιστορικά γεγονότα της πολεμικής αεροπορίας, καθώς και μία ιστορική αναδρομή στην 124 ΠΒΕ. Την παρουσίαση έκανε ο Επισμηναγός Νικήτας Δημήτριος. Στην συνέχεια ο Σμήναρχος εν αποστρατεία Δημήτριος Φωτόπουλος μίλησε για τους έφεδρους στην Πολεμική Αεροπορία.

Τέλος η Χορωδία του ΟΡΦΕΑ Τρίπολης και το μουσικό σχολείο απέδωσαν αποσπάσματα από το ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙ σε Ποίηση Οδυσσέα Ελύτη και Μουσική Μίκη Θεοδωράκη.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση προς τιμήν των Εφέδρων στην Πολεμική Αεροπορία στην 124 ΠΒΕ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.