Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων ευρωβουλευτών και περιφερειακών συμβούλων για το ΚΙΝΑΛ στην Τρίπολη (pics,vid)

Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων ευρωβουλευτών και περιφερειακών συμβούλων για το ΚΙΝΑΛ στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 12, 2019 - 20:47
2 σχόλια

Μπουντρούκας: Έχουμε σχέδιο, όραμα, γνώσεις, ψύχη και διάθεση για αγώνα και θα κερδίσουμε!

Στην κατάμεστη αίθουσα του Τουριστικού Περίπτερου πλατείας Άρεως στην Τρίπολη και μέσα σε κλίμα μαχητικής συστράτευσης και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου η εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων  περιφερειακών συμβούλων Αρκαδίας της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» με τον επικεφαλής Γιάννη Μπουντρούκα αλλά έγινε και παρουσίαση υποψηφίων Ευρωβουλευτών του Κινήματος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Γιάννη Μπουντρούκα ο οποίος μίλησε για τον συνδυασμό και τα μέλη τα οποία απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, σημειώνοντας ότι δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί και είναι απέναντι σε όλους όσους  είναι εναγκαλισμοί με καρέκλες και συμφέροντα.

Θέλουμε να κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια και ο λόγος μας να είναι ειλικρινής

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας είπε μεταξύ άλλων «Η Περιφέρεια σήμερα ζει την απαξίωση και σε πολλούς τομείς έχει θέση λαγού αν και έχει πολλά πλεονεκτήματα.  Η περιφέρεια έτσι όπως είναι τους πληγώνει έτσι ριχτήκαμε στην μάχη για ένα καλύτερο αύριο»

Έπειτα χαιρετισμό έκανε ο γραμματέας της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης  και μετά πήραν τον λόγο οι υποψήφιο ευρωβουλευτές Δαμιανίδης Παύλος , Στέργιος - Γαβριήλ Κωνσταντίνου , Λάμπρος Παλάντζας, Αλέξανδρος Σταγκουράκης , Αίγλη Ζαφειράκου και τέλος βασικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης .

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρουσίαση υποψήφιων σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στην Τρίπολη


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.