Εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες της Εθνικής Αντίστασης στην Καμαρίτσα Μεγαλόπολης (pics,vid)

Εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες της Εθνικής Αντίστασης στην Καμαρίτσα Μεγαλόπολης (pics,vid)

Νοέμβριος 05, 2018 - 08:26
1 σχόλια

Εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες της Εθνικής Αντίστασης στην Καμαρίτσα Μεγαλόπολης. πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας ανέφερε:

"Για μία ακόμα φορά βρεθήκαμε στο μικρό χωριό, την Καμαρίτσα Μεγαλόπολης, ένα χωριό μικρό, αλλά με μεγάλη προσφορά στην Πατρίδα. Νέα παιδιά θυσιάστηκαν για τα ιδανικά, τις ιδέες και την Πατρίδα μας.

Γενικά η περιοχή της Μεγαλόπολης έχει προσφέρει πολλά στην Εθνική Αντίσταση.

Οι άνθρωποι που τιμήσαμε σήμερα αγαπούσαν την Πατρίδα, ήταν ελευθερόφρονες και προχώρησαν προς τη θυσία πλήρως συνειδητοποιημένοι και εθελοντικά.

Όλοι αυτοί που πολέμησαν τον κατακτητή ήταν τα "μιάσματα" και τους απέφευγαν, ενώ όσοι συνεργάστηκαν με τον κατακτητή, "οι Γερμανοτσολιάδες" κατέκτησαν θώκους και αξιώματα.

Αλλά έτσι είναι η Ελλάδα, πολλές φορές "τρώει" τα παιδιά της.

Εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα ιδανικά μας και να μην ξεχνάμε όσους θυσιάστηκαν αλλά να τους τιμάμε και να τους μνημονεύουμε.

Ας είναι Αιωνία η Μνήμη τους!"

Video: 

Εκδήλωση στην Καμαρίτσα Μεγαλόπολης για τους πεσόντες της Εθνικής Αντίστασης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οσο και να το παλευεις anjelo απο τους κομμουνιστες ψηφο δεν βλεπεις.Τον Γοντικα θα ψηφισουν για να σας κυνηγαει και να σας ξεσκεπάζει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.