Εκδήλωση με βραβεύσεις από την Δόξα Μεγαλόπολης (pics)

Εκδήλωση με βραβεύσεις από την Δόξα Μεγαλόπολης (pics)

Ιούνιος 05, 2018 - 19:04
0 σχόλια

Με μια ιδιαίτερη εκδήλωση έκλεισε η ποδοσφαιρική σεζόν για την Δόξα Μεγαλόπολης με τους κυανόλευκους να βραβεύουν παράλληλα μέλη του τεχνικού τιμ των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης, τον Γιάννη Κώτσιρα αλλά και τον Θοδωρή Καντέλη για την μεταγραφή του στους κιτρινομπλέ.

Αναλυτικά

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα μας την Κυριακή 3/6. Στην εκδήλωση, που μας τίμησαν με την παρουσίας τους μέλη του τεχνικού τιμ του Αστέρα Τρίπολης , οι κύριοι Σαλαπάτας Κωνσταντίνος, Παναγιώταρος Γρηγόρης καθώς και ο ποδοσφαιριστής Κώτσιρας Γιάννης, τιμήθηκε από τον σύλλογο ο νεαρός ποδοσφαιριστής Καντέλης Θοδωρής για την πρόσφατη μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης και οι χορηγοί των τμημάτων υποδομής. Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών. Η Διοίκηση του Συλλόγου και οι προπονητές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση να ευχηθούν ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους με υγεία και καλή αντάμωση την νέα αγωνιστική περίοδο !

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.