Εκδήλωση με θέμα «Οι συμπολιτείες από την Αρχαία Ελλάδα έως και σήμερα» στη Μεγαλόπολη

Εκδήλωση με θέμα «Οι συμπολιτείες από την Αρχαία Ελλάδα έως και σήμερα» στη Μεγαλόπολη

Νοέμβριος 20, 2019 - 17:30
0 σχόλια

Το Σάββατο 30 Νοέμβριου στις 7:00 μ.μ.ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης σας προσκαλούν στο Πνευματικό Κέντρο «ο Πολύβιος» για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση με θέμα:

«Οι συμπολιτείες από την Αρχαία Ελλάδα έως και σήμερα»

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Δρ. Νίκος Κ. Κυριαζής, συγγραφέας καιεπισκέπτης καθηγητής στα πανεπιστήμια του Harvard και του Trier, τακτικός καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Επίσης, ο  Εμμανουήλ-Μάριος N. Οικονόμου, Διδάκτωρ Οικονομικών  και Πανεπιστημιακός Υπότροφος στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 

Οι ομιλητές θα αναλύσουν την σπουδαιότητα των συμπολιτειών μέσα στην ανθρώπινη ιστορία και θα κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στο έργο τους «Οικονομία, πόλεμος, στρατηγική και θεσμοί» (Εκδόσεις Πληθώρα) που βασίστηκε στη μελέτη της Αχαϊκής Συμπολιτείας και στον ρόλο της Αρχαίας Μεγαλόπολης.

Η παρουσία σας  θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.