Εκδήλωση ΓΣΑ με κοπή πίτας, βραβεύσεις και απονομές πλακετών (pics,vid)

Εκδήλωση ΓΣΑ με κοπή πίτας, βραβεύσεις και απονομές πλακετών (pics,vid)

Φεβρουάριος 10, 2018 - 20:17
0 σχόλια

Η  εκδήλωση του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας-ΓΣΑ, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου.

Μία εκδήλωση που περιλάμβανε και βραβεύσεις αθλητών του Συλλόγου, που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε, αθλητών που  είχαν περάσει στο παρελθόν από το Σύλλογο αλλά και ανθρώπων που στηρίζουν το Σύλλογο και τον αθλητισμό στην Αρκαδία.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας παρευρέθηκε  στην εκδήλωση και έδωσε Συγχαρητήρια στο ΔΣ του ΓΣΑ για την προσπάθεια που καταβάλλει για την ανάδειξη του κλασικού αθλητισμού στον τόπο μας....

Ευχές για επιτυχίες στους αθλητές του και ρεκόρ...

Η Περιφέρεια θα είναι πάντα δίπλα στον αθλητισμό και βάσει των δυνατοτήτων της θα είναι αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται από τα σωματεία. 

Η Αρκαδία είναι από αρχαιοτάτων χρόνων συνδεδεμένη με τον αθλητισμό και δη με τον κλασικό αθλητισμό.

Δεν είναι τυχαίο πως στην Αλέα αλλά και στην κορυφή του Λυκαίου Όρους διεξάγονταν αθλητικοί αγώνες πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Δεν είναι τυχαίο πως τα αρχαία χρόνια είχαμε 42 Ολυμπιονίκες και τα νεότερα 13 Ολυμπιονίκες.

«Συγχαρητήρια στο ΔΣ του ΓΣΑ για την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλει με την ευχή να έχουν πάντα επιτυχίες και ρεκόρ οι αθλητές του και να φθάσει πάλι στην υψηλή θέση που κατείχε κάποια χρόνια πριν.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα στον αθλητισμό και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, με όποιο τρόπο μπορεί.»

Video: 

Εκδήλωση ΓΣΑ για κοπή πίτας με βραβεύσεις και απονομές πλακετών


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.