Εκδήλωση για το τσούγκρισμα του πασχαλινού αυγού από τους Αρκάδες του Μόντρεαλ (photos)

Εκδήλωση για το τσούγκρισμα του πασχαλινού αυγού από τους Αρκάδες του Μόντρεαλ (photos)

Απρίλιος 27, 2015 - 09:24
0 σχόλια

Άλλη μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του συλλόγου μας ήταν κι' αυτή που έγινε χθες το βράδυ στη λέσχη μας για το παραδοσιακό τσούγκρισμα του πασχαλινού αυγού.!!! Το Δ/Σ σε συνεργασία με το Γυναικείο τμήμα έδωσαν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι τα πάντα έτοιμα.!! Από το κύριο πιάτο,(Αρνάκι γιουρμπασι στο φούρνο) ορεκτικά,σαλάτες, γλυκά, μέχρι και τα κόκκινα αυγά,τα τσουρέκια και τα κουλουράκια.!! Η πανέμορφα στολισμένη αίθουσα μας γέμισε όπως πάντα από κόσμο. Ο Τάσος Παπακώστας (Αντιπρόεδρος του Δ/Σ) στην κονσόλα του Dj μας διασκέδασε μέχρι πρωίας παίζοντας για μας τα καλύτερα δημοτικά και λαϊκά τραγούδια. Ανεβάζω τώρα μερικές φωτογραφίες και βίντεο να δείτε εσείς που δεν ήρθατε τι χάσατε.

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Θανάσης Παπαβασιλείου στο λόγο του αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την αμέριστη στήριξή τους στο Σύλλογό μας, στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόφαση του Δ/Σ για σύγκλιση τακτικής γενικής συνέλευσης που θα λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή 3' Απριλίου και ώρα 2' μ.μ στην αίθουσα του Συλλόγου μας.

Όπως είπε και ο Πρόεδρος μας προς όλους εσάς που είσαστε παρόντες, λέω κι' εγώ σε όσους από εσάς δεν είσαστε εκεί, η συμμετοχή σας σ' αυτή τη συνέλευση,όπως εξάλλου και σε κάθε συνέλευση κρίνεται απαραίτητη.!!! Δεδομένου του ότι εκεί,ενοποιών σας το Δ/Σ θα απολογηθεί για τα πεπραγμένα της διετούς θητείας του, και στην συνέχεια θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ/Σ.. (Υ Γ. Η ως άνω ανακοίνωση αφορά μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου μας).

Για το Δ/Σ
Κώστας Καπετάνιος
Δημόσιες Σχέσεις,Επικοινωνία,& Ενημέρωση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.