Εκδήλωση για τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο «Νέο κράτος» στην Τρίπολη (pics,vid)

Εκδήλωση για τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο «Νέο κράτος» στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 27, 2019 - 22:22
2 σχόλια

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ν/Α Πελοποννήσου πραγματοποίησε εκδήλωση την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Τρίπολη με θέμα : «Πώς συνδέεται η Οικονομική Ανάπτυξη της χώρας με την αλλαγή της οργάνωσης και λειτουργίας του κράτους και των θεσμών του. Ποια η θέση και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο «Νέο κράτος».

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο κ. Παναγιώτης Λιαργκόβας Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, πρ. Συντονιστής Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, ο κ. Παναγιώτης Καρκατσούλης Εμπειρογνώμονας Δημόσιας Διοίκησης, υπ. Βουλευτής Α΄ Αθηνών - ΚΙΝ.ΑΛ, ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος πρ. Υπουργός Οικονομικών, Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υγείας και Πρόνοιας, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Νίκος Τσιαμούλος μέλος Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Νοτιανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης με την παράταξη «Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα»

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ν/Α Πελοποννήσου


2 Σχόλια

ΝΙΚΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ.

Άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια προβολής του Τσιαμούλου. Τον στήριξαν οι συνάδελφοι του λογιστές.Πού πάς ρεεεεεε!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.