Εκδήλωση για τις γυναίκες από την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Έλενα Αλεξάνδρου Αθανασοπούλου (pics,vid)

Εκδήλωση για τις γυναίκες από την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Έλενα Αλεξάνδρου Αθανασοπούλου (pics,vid)

Μάιος 12, 2019 - 14:36
3 σχόλια

Στο «Αρχοντικό Καλτεζιώτη» στο χωριό Κάψια υποδέχτηκε τις γυναίκες του δήμου Τρίπολης η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σμυρνιώτη, Έλενα Αλεξάνδρου Αθανασοπούλου.

Με αφορμή της γιορτή της Μητέρας η κυρία Αλεξάνδρου Αθανασοπούλου πραγματοποίησε μια εκδήλωση που στόχο είχε την συζήτηση και την ανταλλαγή προτάσεων και απόψεων για το μέλλον του Δήμου Τρίπολης, αφού και οι γυναίκες είναι πιο ευαισθητοποιημένες σε θέματα της καθημερινότητας και συνεχώς επιζητούν την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών της οικογένειας τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη βρέθηκε στην εκδήλωση και συνομίλησε με τις γυναίκες για τα προβλήματα του δήμου και ανέπτυξε τον σχεδιασμό του για την επίλυση θεμάτων της καθημερινότητας τονίζοντας πρέπει να μπουν βραχυπρόθεσμοι στόχοι προκειμένου να γίνει επισκέψιμη και αναγνωρίσιμη η περιοχή, τέλος ζήτησε την αρωγή των γυναικών σε αυτή την προσπάθεια.  Επίσης μίλησε και για τον Ξενώνα Φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών του που δημιουργήθηκε επί δικής του θητείας.

Πρέπει να λύσουμε τα θέματα της καθημερινότητας, κάναμε μαζί τα βήματα θα κάνουμε και τα επόμενα

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σμυρνιώτη, Έλενα Αλεξάνδρου Αθανασοπούλου αφού υποδέχτηκε τις γυναίκες και τους άντρες που την τίμησαν με την παρουσία τους,  στον όμορφο και ζεστό χώρο του «Αρχοντικού Καλτεζιώτη μίλησε  για όσα την απασχολούν και για όσα θέλει να αλλάξουν στην Τρίπολη, για ένα καλύτερο μέλλον για την ίδια και για την οικογένεια της.

Η κυρία Έλενα Αλεξάνδρου Αθανασοπούλου αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες οι όποιες καθημερινά δίνουν τον δικό τους προσωπικό αγώνα επεσήμανε:

Προσπαθώ για την επιτυχία του συνδυασμού, για να συνεχίσουμε το έργο που έγινε με τον κ. Σμυρνιώτη, και πάντα θα είμαι εδώ για να βοηθήσω σε όποιο κομμάτι μου ζητηθεί για το καλό της πόλης που ζούμε

Λίγα λόγια για την Έλενα Αλεξάνδρου Αθανασοπούλου (δείτε ΕΔΩ)

Η Έλενα Αλεξάνδρου-Αθανασοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Τρίπολης στο ψηφοδέλτιο «Νέα Τρίπολη» με επικεφαλής τον Γιάννη Σμυρνιώτη. Είναι παντρεμένη με τον φυσικοθεραπευτή Βασίλη Αθανασόπουλο, ο οποίος κατάγεται από τη Νεστάνη και μαζί έχουν δυο γιους.

Η κυρία Αλεξάνδρου-Αθανασοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στον τομέα διοίκησης Logistics και μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Έχει σημαντική προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα τόσο ως επιχειρηματίας όσο και ως στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας πετρελαιοειδών. Το 2017 μετά από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, προσελήφθη στον Δήμο Γορτυνίας όπου και εργάζεται ως οικονομολόγος στη θέση της προϊσταμένης του τμήματος προϋπολογισμού  της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση από την Έλενα Αλεξάνδρου Αθανασοπούλου


3 Σχόλια

Την συγκεκριμένη υποψήφια πρέπει να την τιμήσουν οι συμβολίτες μας με την ψήφο τους αξίζει το κόπο.

Ψήφο στην Ελενα μπας και καταφέρουμε να δούμε καινούργια πρόσωπα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Μπουχτίσαμε με τις παλιές φάτσες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.