Εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων ΑμεΑ Λακωνίας (pics)

Εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων ΑμεΑ Λακωνίας (pics)

Νοέμβριος 06, 2019 - 15:23
0 σχόλια

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κος Νίκος Καραλής και ο Β’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κος Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο Πρόεδρος του συλλόγου ΑμεΑ Λακωνίας κος Σταύρος Λαμπρινάκος συνοδευόμενος από το Δ.Σ του συλλόγου καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Μολάων κα Νίκη Σταθογιαννάκου, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Σκάλας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, η οποία ήταν αφιερωμένη στα ΑμεΑ, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων των ΑμεΑ Λακωνίας.

Στην εκδήλωση αυτή, έγινε παρουσίαση χορευτικού δρώμενου Paruba Event από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων & φίλων ΑμεΑ «Γέφυρα Ζωής» και ομιλία για την πνευματική ενδυνάμωση των οικογενειών ΑμεΑ από την κα Ζένια Παυλίδου.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση αυτή ήταν και ο Βουλευτής Λακωνίας κος Κρητικός Νεοκλής, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Σπυριδάκου Μαργαρίτα, ο Δήμαρχος Ευρώτα κος Βέρδος Δήμος και εκπρόσωποι όλων των συλλόγων, σωματείων και φορέων της Λακωνίας.
Ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Σκάλας και την προσφορά του στα ΑμεΑ.

Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου " ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ "


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.