Εκδήλωση για τα 120 χρόνια του Συνδέσμου Φιλοδένδρων στην Τρίπολη (pics,vid)

Εκδήλωση για τα 120 χρόνια του Συνδέσμου Φιλοδένδρων στην Τρίπολη (pics,vid)

Οκτώβριος 14, 2018 - 13:35
0 σχόλια

Επετειακή εκδήλωση για τα 120 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου Φιλοδένδρων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο Τουριστικό Περίπτερο  στην πλατεία Άρεως.

Ο Σ.Φ.Τ είναι ένας από τους ιστορικότερους συνδέσμους της πόλης μας, αφού ιδρύθηκε το 1898 . Να αναφέρουμε ότι παρέδωσε το πάρκο στους πολίτες στο τέλος του 19ου αιώνα ως χώρο πολιτισμού, επαφής με τη φύση και αγάπης για τη ζωή.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου φανερά συγκινημένος μίλησε για την ιστορία του συνδέσμου , αλλά και για τα μέλη που τον υπηρέτησαν πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η βράβευση τριών μελών του Συνδέσμου για την πολύχρονη και ανιδιοτελή προσφορά τους στο έργο του Σ.Φ.Τ

Τιμητικές πλακέτες έλαβαν ο κ. Ευθύμιος Τσόπελας, ο κ. Καρακούρτης Χαράλαμπος και ο κ. Σπυρίδωνας Βασιλόπουλος, ο οποίος απουσίαζε από την εκδήλωση και την πλακέτα έλαβε μέλος της οικογένειας του.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση για τα 120 χρόνια του Συνδέσμου Φιλοδένδρων στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.