Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού από το Φροντιστήριο Άνοδος στην Τρίπολη

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού από το Φροντιστήριο Άνοδος στην Τρίπολη

Ιούνιος 27, 2017 - 18:18
0 σχόλια

Το φροντιστήριο Άνοδος, σε συνεργασία με την εταιρεία Orientum-Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα:

«Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου – Αναλυτική Παρουσίαση ΑΕΙ-ΤΕΙ και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας»

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017, στις 18:00, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων αλλά κυρίως της Γ΄Λυκείου, γονείς μαθητών και εκπαιδευτικούς της Β’βάθμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούν να πάρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να συμπληρώσουν σωστά το μηχανογραφικό δελτίο.

Περιλαμβάνει 4ωρο σεμινάριο με τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Πώς συμπληρώνω σωστά το μηχανογραφικό
  • Αναλυτική παρουσίαση για όλες τις σχολές 
  • Σύνδεση σχολών με την αγορά εργασίας
  • Ανάλυση προγράμματος σπουδών των σχολών
  • Προοπτικές της κάθε σχολής
  • Μετεγγραφές 
  • Επαγγελματικά δικαιώματα σχολών
  • Εναλλακτικές Καριέρες
  • Μεταπτυχιακά προγράμματα
  • Πανεπιστήμιο Κύπρου 
  • Ερωτήσεις - Συζήτηση

Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Νίκος Παυλάκος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού MSc. και ιδρυτής της εταιρείας "Orientum". Από το 2006 και έπειτα, συγγράφει μαζί με την ερευνητική του ομάδα, το βιβλίο «ΠΑΜΕ.. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ», που εκδίδεται κάθε χρόνο. Επίσης, πραγματοποιεί σειρά ομιλιών σε μαθητές και γονείς κάθε χρόνο, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την επιλογή σπουδών και την αγορά εργασίας. Είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος της ομάδας των συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού της Orientum και επιβλέπει την κατασκευή και προσαρμογή των ψυχομετρικών εργαλείων που κατασκευάζει η εταιρεία, σε συνεργασία με τους εκάστοτε επιστημονικούς υπευθύνους.

Η εταιρεία Orientum, από το 2004 δραστηριοποιείται στον τομέα τους Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και βοηθάει κάθε χρόνο πάνω από 2.000 μαθητές και φοιτητές να επιλέξουν σωστά τις σπουδές τους και το επάγγελμά τους, στηρίζοντας τη δουλειά της στην προσωπική ενασχόληση με τον κάθε νέο, στην χρήση έγκυρων επιστημονικών ψυχομετρικών εργαλείων και στη σωστή πληροφόρηση. Το φροντιστήριο Άνοδος, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους μαθητές και τους γονείς τους σε σχέση με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, για δέκατη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο: «Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου – Αναλυτική Παρουσίαση ΑΕΙ-ΤΕΙ και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας», με στόχο την αναλυτική πληροφόρηση για όλα τα τμήματα των ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ και ΤΕΙ της χώρας  και την παροχή συμβουλών για τη σωστή πλοήγηση των μαθητών στο πολύπλοκο σύστημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Είσοδος Ελεύθερη. 

Πληροφορίες στο Φροντιστήριο Άνοδος, Εθνικής Αντιστάσεως & Δαρειώτου 13, Τρίπολη και στα τηλέφωνα 2710235001-2.         

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.