Εκδήλωση Ακαδημιών Βόρειας Κυνουρίας & Πανθυρεατικού με τον ΟΠΑΠ

Εκδήλωση Ακαδημιών Βόρειας Κυνουρίας & Πανθυρεατικού με τον ΟΠΑΠ

Μάιος 12, 2017 - 15:04
0 σχόλια

Οι Ακαδημίες Βορείας Κυνουρίας και του Πανθυρεατικού, σε συνεργασία με τις αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ, διοργάνωσαν μια πολύ όμορφη εκδήλωση με διαδραστικά παιχνίδια, γρίφους, χαμένο θησαυρό συζήτηση και ενημέρωση από το επιστημονικό προσωπικό του ΟΠΑΠ, πάνω σε θέματα διατροφής, ψυχολογίας και κίνησης.

Ο σκοπός της συνάντησης και τα μηνύματα που θέλησαν να περάσουν οι εκλεκτοί ομιλητές ήταν να δώσουν στα παιδιά να καταλάβουν τις τροφές και τη σημασία τους, αλλά και έννοιες όπως συνεργασία, διαφορετικότητά, ισότητα, αποδοχή των άλλων ομαδική δουλειά για καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι ακαδημίες ευχαριστούν την επιστημονική ομάδα του ΟΠΑΠ για την εμπειρία αλλά και την ενημέρωση που μας πρόσφεραν. Ο αθλητισμός είναι όλα αυτά τα μικρά γεγονότα που συμβαίνουν κάθε φορά η χαρά η λύπη το κλάμα το γέλιο η γνώση το χτύπημα στη πλάτη μετά από μια αποτυχία, τα συγχαρητήρια μετά από μια επιτυχία που τον κάνουν μαγικό και απαραίτητο.

Από: astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.