Εκδηλώσεις των Αρκάδων Ζωγράφου

Εκδηλώσεις των Αρκάδων Ζωγράφου

Ιανουάριος 10, 2019 - 20:00
0 σχόλια

Αρχές Δεκεμβρίου   ο Σύνδεσμος   Αρκάδων Ζωγράφου  “Ο Θεοδ. Κολοκοτρώνης” σε συνεργασία  με το παράρτημα    Ζωγράφου της Πανελλαδικής   Ένωσης Γυναικών   “Παναθηναϊκή”, διοργάνωσαν    ημερήσια εκδρομή      στα Καλάβρυτα  - Μ. Σπήλαιο, με χρήση οδοντωτού   σιδηροδρόμου   στη μία διαδρομή. Συμμετείχαν 80 άτομα   με δύο πούλμαν.  

Επίσης   οι δύο ως άνω φορείς , διοργάνωσαν από κοινού   στις 12/12  σε αίθουσα του Ολυμπιακού  Συγκροτήματος Γουδή,  προ  Χριστουγεννιάτικη   γιορτή – συνάντηση, η οποία περιελάμβανε : 1) Ομιλία με θέμα “Διατροφή   στην  προστασία της  υγείας” από τον γνωστό  κλινικό διαιτολόγο   - διατροφολόγο   Δρα Δημ.  Γρηγοράκη και 2) Μουσική Βραδυά. Συμμετείχαν 150 περίπου άτομα. 

Τέλος ο Σύνδεσμος Αρκάδων με το παράρτημα Ζωγράφου της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών "Παναθηναϊκή" διοργανώνουν χορό και πίττα μαζί,  την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο "Τιτάνια" οδός Πανεπιστημίου.

Δελτίο Τύπου Αρκάδων Ζωγράφου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.