Εκδηλώσεις στην Αετορράχη Γορτυνίας

Εκδηλώσεις στην Αετορράχη Γορτυνίας

Ιούλιος 30, 2015 - 13:32
0 σχόλια

Το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν ''Μεταμορφώσεως του Σωτήρος'' Αετορράχης Γορτυνίας έχει προγραμματίσει στο χωριό μας, κατά το μήνα Αύγουστο να πραγματοποιήσει:  Το Σάββατο 01/08/2015 και ώρα 20.00 στο χώρο του σχολείου θα γίνει ενημέρωση στους κατοίκους του χωριού μας για το τι πρέπει να γνωρίζουμε και τι να κάνουμε σε περίπτωση φωτιάς. Και η επόμενη κίνηση είναι να διοργανώσουμε ακόμα μία ενημέρωση για το ίδιο θέμα, από την πυροσβεστική υπηρεσία! Στις 5 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, κατά τις διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία  και λιτανεία της ιεράς εικόνος. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ με τίτλο (ARCADIA IN ECO). Στις 6 Αυγούστου θα τελεσθεί ώρα 07.00 όρθρος και Θεία Λειτουργία και μετά το πέρας θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με μπακαλιάρο και σκορδαλιά. Το βράδυ της ίδιας μέρας και ώρα 21.00 θα παρακολουθήσουμε και θα γελάσουμε με την βοήθεια της θεατρικής ομάδας “Πλάκα κάνεις” και το έργο “Της κακομοίρας”(ο Ζήκος). Το Σάββατο 08/08/2015 θα πραγματοποιηθεί στη Βάστα Μεγαλοπόλεως προσκυνηματική εκδρομή στην Αγία θεοδώρα.

Στις 15 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο και ώρα 21,00 ο Σύλλογος Αετορραχιτών θα πραγματοποιήσει το 20ο Αετορραχίτικο αντάμωμα στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, με φαγητό, ποτό, πολύ μουσική, χορό και γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες.

Για το εκκλησιαστικό συμβούλιο

π. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.