Εκδηλώσεις στην 124 ΠΒΕ για τον προστάτη της πολεμικής Αεροπορίας

Εκδηλώσεις στην 124 ΠΒΕ για τον προστάτη της πολεμικής Αεροπορίας

Νοέμβριος 06, 2019 - 09:20
1 σχόλια

Ο εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, θα είναι τετραήμερος και θα διαρκέσει από την Πέμπτη 7 έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Στην Αρκαδία, κέντρο εορτασμού θα είναι η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες Εκδηλώσεις:

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί ο Επίσημος Εορτασμός – Δοξολογία.

Από την Πέμπτη 7 έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, θα λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας. Ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα. Επίσης, θα προβάλλονται βιντεοταινίες με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και την συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Η στατική έκθεση θα περιλαμβάνει εκθεσιακά ιστορικά μαχητικά, μεταφορικά και εκπαιδευτικά αεροσκάφη.

Η Πτέρυγα θα είναι επισκέψιμη για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες:
  Την Πέμπτη 7, το Σάββατο 9, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, από 09:00 έως 17:00.
   Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, από 12:00 έως 17:00.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Των Ουρανίων Στρατιών Αρχιστράτηγοι δυσωπούμεν υμάς ημείς οι άναξιοι, ίνα ταις υμών δεήσεσι τειχίσητε ημάς, σκέπη των πτερύγων της αΰλου υμών δόξης, φρουρούντες ημάς προσπίπτοντας εκτενώς και βοώντας, εκ των κινδύνων λυτρώσασθε ημάς ως Ταξιάρχαι των άνω Δυνάμεων. ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ με την βοήθεια των Αρχαγγέλων !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.