Εκδήλωσεις με παρουσία ΜΑΤ στην Τρίπολη

Εκδήλωσεις με παρουσία ΜΑΤ στην Τρίπολη

Μάρτιος 25, 2015 - 10:52
0 σχόλια

Θα κορυφώνονταν στην Τρίπολη οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με τη μαθητική παρέλαση η οποία θα ελάμβανε χώρα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Τρίπολη. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, όμως, η παρέλαση δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Ωστόσο, αν ο καιρός επέτρεπε να γίνει τελικώς η παρέλαση, θα υπήρχε μια πρωτοπορία σε αυτήν: την παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ, καθώς μία κλούβα ήταν σταθμευμένη στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Λόγω την έκρυθμης κατάστασης η οποία επικρατεί στη Τρίπολη τον τελευταίο καιρό με τα απορρίμματα στην Τρίπολη και την αγανάκτηση των δημοτών, η Αστυνομία είχε λάβει όλα τα μέτρα για να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Οι κάτοικοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται, έως σήμερα δεν έχουν δώσει αφορμή για πανικό και φασαρίες.

Σημειωτέον ότι οι αγανακτισμένοι πολίτες, σεβόμενοι ασφαλώς την ημέρα μνήμης και θυσίας της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, και με την ευκαιρία της παρέλασης, είχαν διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Πετρινού στις 11:30 π.μ., προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα των απορριμμάτων από την κεντρική εξουσία.

Η δύναμη των ΜΑΤ δεν αναμένεται να αποχωρήσει από την πόλη ωσότου ολοκληρωθεί η κατάθεση στεφάνων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.