Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Ίσαρι

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Ίσαρι

Ιούλιος 30, 2017 - 11:03
0 σχόλια

Με πολύ κέφι και ιδιαίτερα δημιουργική διάθεση, φέτος το καλοκαίρι, έχουμε ετοιμάσει διάφορες δράσεις για μικρούς και μεγάλους!

 Σας καλούμε λοιπόν να επισκεφθείτε το Ίσαρη και να συμμετέχετε μαζί μας, στις εκδηλώσεις μας!

Δραστηριότητες- Εκδηλώσεις:

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017: Μουσική βραδιά στη Κεντρική πλατεία του χωριού μας, για μικρούς και μεγάλους, με την μοναδική φωνή της Ειρήνης Ζορμπά,

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017: Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, θα τελεστεί το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των Απανταχού Ισαραίων. Θα ακολουθήσει καφές στον Ξενώνα.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017:  Στην Κεντρική Πλατεία του Ίσαρη, στις 6 το απόγευμα, θα γίνει η παρουσίαση ενός νέου παιδικού βιβλίου με τίτλο «Τα Κουκιά και ο Παπάς». Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία κατά την  οποία θα γίνει η αφήγηση του παραμυθιού, έκθεση παιδικής ζωγραφικής  και δωρεάν διανομή της έκδοσης, σε όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται στο χωριό μας. Guest Star : το άλογο η ΔΑΝΑΗ!

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017:  Θεία Λειτουργία στο γραφικό εξωκλήσι της Παναγίας.

ΠΑΝΗΓΥΡΙ,  το ίδιο βράδυ,  στον προαύλιο χώρου του Σχολείου μας, στην  θέση Αμπάρα, με παραδοσιακή μουσική και πολλές εκπλήξεις.

Τετάρτη 16  Αυγούστου 2017:  Πρωινή  εκδρομή στην Αγροτουριστική Μονάδα «Αρκαδιανή» στο Ψάρι Μεγαλόπολης. Οι εκδρομείς θα ξεναγηθούν στο Μουσείο Μαγειρικής της Μονάδας καθώς και θα απολαύσουν τον καφέ τους σε ένα μοναδικό, Αρκαδικού τρόπου ζωής, περιβάλλον. Ώρα αναχώρησης  10.00πμ. Κόστος 5 Ευρώ. Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες  μέχρι 5 Αυγούστου, στο τηλέφωνο 6978855678. Υπεύθυνος εκδρομής: κος Ασημακόπουλος Χάρης.

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017: Στο Ίσαρη, στις  8:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η Παιδική ψυχαγωγική – εκπαιδευτική εκδήλωση, ΠΑΙΔΙΚΟ ROCK PARTY από το “Τρένο της Χαράς” της Ελένης Κουσκουρέλου –Δήμος Μεγαλόπολης– Πολιτιστικό Καλοκαίρι.

Το φετινό καλοκαίρι ο Σύλλογος θα διαθέτει προς πώληση, αναμνηστικά μπλουζάκια με διάφορα τοπία από το χωριό μας. Υπεύθυνος παραγγελιών και διανομής : κος Λάμπρου Παναγιώτης, τηλέφωνο επικοινωνίας 6972016151.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.