Εκδηλώσεις για κοπή Βασιλόπιτας Αρκαδικών Συλλόγων στην Αθήνα (pics)

Εκδηλώσεις για κοπή Βασιλόπιτας Αρκαδικών Συλλόγων στην Αθήνα (pics)

Φεβρουάριος 05, 2019 - 08:20
0 σχόλια

Άλλη μία Κυριακή σε εκδηλώσεις για κοπή Βασιλόπιτας Αρκαδικών Συλλόγων στην Αθήνα.

Τεγεατικός Σύνδεσμος, Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλτεσινιωτών, Σύλλογος Καρυτινών, Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών και Σύλλογος των Απανταχού Βασταίων.

Σε κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις δίνεται η ευκαιρία να βρεθούν οι συμπατριώτες, να πουν τα νέα τους, να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ο οποίος στον χαιρετισμό του σε κάθε μία από τις παραπάνω εκδηλώσεις ανέφερε τα σημαντικά έργα που έχουν γίνει καθώς και άλλα που προγραμματίζονται.

Δεν υπάρχει χωριό ή οικισμός στην Αρκαδία που ως Περιφερειακή Αρχή να μην έχουμε κάνει ένα έργο ή που να μην έχουμε προγραμματίσει κάποια παρέμβαση, ακόμα και όταν δεν αφορά σε δική μας αρμοδιότητα, αλλά είναι αρμοδιότητα των δήμων.

Χρόνια Πολλά .. Καλή Χρονιά σε όλους!

Φωτογραφίες κατά σειρά από τον Τεγεατικό Σύνδεσμο, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλτεσινιωτών, από το Σύλλογο Καρυτινών, από τον Σύνδεσμο των εν Αττική Λαγκαδινών και από τον Σύλλογο Βασταίων.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.