Εκδηλώσεις Αυγούστου στην Πιάνα

Εκδηλώσεις Αυγούστου στην Πιάνα

Αύγουστος 10, 2019 - 10:35
0 σχόλια

Ο Σύλλογος Πιανιωτών έχει προγραμματίσει, όπως κάθε χρόνο, μια σειρά εκδηλώσεων για το μήνα Αύγουστο, στην τοπική κοινότητα Πιάνας. 

 Σάββατο, 10 Αυγούστου: Θα πραγματοποιηθεί «SUMMER GARDEN PARTY» στον 

Ξενώνα Παπανικόλα. Ο Δημήτρης και η Ευαγγελία μας περιμένουν. 

 Τετάρτη, 14 Αυγούστου: Στην πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Πιανιώτικο γλέντι με ζωντανή δημοτική ορχήστρα. Στο ξεκίνημα της βραδιάς θα προσφερθούν δωρεάν ποτά και κοκτέιλ. Αργά το βράδυ θα γευτούμε τραχανά από ζωμό κρέατος. 

 Πέμπτη, 15 Αυγούστου: Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Σύλλογος θα προσφέρει, λουκούμια και μαστίχα. Το βράδυ ο Θανάσης μας περιμένει στην πλατεία με τραγούδια από τον DJ Δ. Λαλιώτη. 

 Παρασκευή, 16 Αυγούστου: Το πρωί θα γίνει η καθιερωμένη πεζοπορία στις βρυσούλες και με ταυτόχρονη εθελοντική δράση για την καθαριότητα του χωριού. Το απόγευμα ο Σύλλογος θα προσφέρει τσάι και γλυκά για τις κυρίες της Πιάνας στον Ξενώνα Παπανικόλα. 

 Σάββατο, 17 Αυγούστου: 

• Στις 18.30 έχουμε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στο πνευματικό κέντρο και εκλογές. 

• Στις 21.00 στην πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα με ρεμπέτικο και λαϊκό πρόγραμμα. 

 10 - 18 Αυγούστου: Ανάλογα με τα παιδιά που θα βρίσκονται στην Πιάνα θα γίνονται παιχνίδια, διαγωνισμός ζωγραφικής, πάρτι και προβολές ταινιών καταλλήλων για παιδιά. Επίσης θα γίνονται και προβολές ταινιών για μεγάλους στη πλατεία του χωριού. 

 Κυριακή, 18 Αυγούστου: Έχουν προγραμματιστεί δραστηριότητες για τα παιδιά και 

του νέους του χωριού. 

 28-29 Αυγούστου. Διήμερο εκδηλώσεων στο Λιμποβίσι σε συνεργασία με την εκκλησία και την ευγενική χορηγία της Περιφέρεια Πελοποννήσου. Την παραμονή θα μας διασκεδάσει ζωντανή δημοτική ορχήστρα. 

Σας περιμένουμε στο χωριό μας! 

Με εκτίμηση Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.