Εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κοινόν Καρυτινών»

Εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κοινόν Καρυτινών»

Αύγουστος 01, 2019 - 15:13
0 σχόλια

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον Αύγουστο, ο Πολιτιστικός σύλλογος «Κοινόν Καρυτινών», διοργανώνει εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους με σκοπό να δώσει ζωντάνια στον τόπο, να ψυχαγωγήσει και να δημιουργήσει κοινές αναμνήσεις σε κατοίκους κι επισκέπτες.

Αναλυτικά:
Τρίτη 13 Αυγούστου 2019 Ώρα 20:30 Πλατεία Καρύταινας
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ Από το Κουκλοθέατρο ΧΑΡΧΟΥΤ, του Χρήστου Αυτσίδη
Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους και ταλαντούχους κουκλοπαίκτες στην Ελλάδα που θα μας φέρει σε επαφή με την τέχνη του κουκλοθέατρου και θα μας ταξιδέψει στον μαγικό του κόσμο! Με εντυπωσιακές χειροποίητες κούκλες, έξυπνο, πρωτότυπο σενάριο, ειδικές, εμπνευσμένες κατασκευές και τη συντροφιά μιας φυσαρμόνικας δημιουργεί ιστορίες, ήχους και μελωδίες που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους.
Ο σεβασμός του στους θεατές, η ευαισθησία και η αγάπη του γι ’αυτό που κάνει, τα μηνύματα που έντεχνα περνάει πλουτίζουν την ψυχή μας κι ομορφαίνουν τη ζωή μας.
Ελάτε, λοιπόν, στην Καρύταινα να παρακολουθήσετε μια μοναδική παράσταση!!!

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 Ώρα 21:00 Πλατεία Καρύταινας
ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Με μαθητές του Μουσικού σχολείου Τρίπολης
Έχοντας τη διάθεση να δώσουμε τη δυνατότητα σε νέα, ταλαντούχα παιδιά που ζουν στην Καρύταινα, την Τρίπολη και το Άστρος ,να εκφραστούν δημιουργικά, προετοιμάζουμε μια μουσική βραδιά με γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων δημιουργών. Η Πετρούλα Γιοβά με την υπέροχη φωνή της, ο Δημήτρης Λάλεζας στην κιθάρα και ο Διονύσης Μάτσικας με το μπουζούκι του, θα μας παρασύρουν σε ένα μελωδικό ταξίδι κάτω από το Κάστρο της Καρύταινας και το φως του φεγγαριού.
Επιθυμούν να μας κάνουν μια παρέα όλους ,να σιγοτραγουδήσουμε μαζί τους και να ζήσουμε στιγμές ανεμελιάς.
Η ζεστή φιλοξενία των μελών του συλλόγου θα βοηθήσει να μην θέλουμε να τελειώσει η βραδιά!!!

Η συμμετοχή και στις δύο εκδηλώσεις είναι δωρεάν.
Το κόστος της διοργάνωσης θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον σύλλογο « ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ».
Σας περιμένουμε όλους!!!!

Κοινον Καρυτινων


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.