Έκανε μια ευχή και έπιασε: Η σύμπτωση ζωής του Κώτσιρα

Έκανε μια ευχή και έπιασε: Η σύμπτωση ζωής του Κώτσιρα

Ιανουάριος 31, 2017 - 20:56
3 σχόλια

Από την «Espresso» συνέντευξη στο ArcadiaPortal.gr στο βραβείο από τον ΠΣΑΠ ακριβώς σε 3 χρόνια!

Παιχνίδι της μοίρας; Παιχνίδι σύμπτωσης; Κανείς δεν ξέρει να απαντήσει… Ο Γιάννης Κώτσιρας στις 30 Ιανουαρίου του 2017 τιμήθηκε από τον ΠΣΑΠ (μαζί με τον Μιχάλη Μανιά) για την ολοκλήρωση των σπουδών του, παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, που είναι το ποδόσφαιρο, με ειδικό βραβείο.

Το παιχνίδι της μοίρας ή η σύμπτωση, αν προτιμάτε, είναι πως στις 30 Ιανουαρίου του 2014 ο 21χρονός τότε Γιάννης Κώτσιρας ως ποδοσφαιριστής της Φαλαισίας στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας σε συνέντευξή του στη στήλη «Espresso» του ArcadiaPortal.gr είχε ερωτηθεί για τις σπουδές και το ποδόσφαιρο, δίνοντας τις δικές του ξεχωριστές απαντήσεις που οδήγησαν στο σήμερα.

Ο Γιάννης Κώτσιρας σε ερώτηση για το αν είναι εύκολος αυτός ο συνδυασμός σπουδών και ποδοσφαίρου είχε απαντήσει: «Φυσικά και δεν είναι εύκολος ο συνδυασμός αυτός, όμως όταν αγαπάς κάτι παρά πολύ τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο. Για εμένα αποτελεί πολύ μεγάλη ευχαρίστηση το γεγονός ότι μπορώ και συνδυάζω τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο με μία επιτυχημένη ενασχόληση με το άθλημα που αγαπώ».

Ενώ σε επόμενη ερώτηση για προτάσεις από άλλες ομάδες και το γεγονός πως προτίμησε να μείνει στην Φαλαισία είχε πει χαρακτηριστικά: «Ο πρώτος και σημαντικότερος παράγοντας ήταν η προσέγγιση που είχα από τους ανθρώπους του Α.Ο Φαλαισίας οι οποίοι με κέρδισαν πραγματικά με την προσέγγιση που μου έκαναν, δίνοντας μου να καταλάβω το πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα. Ο δεύτερος παράγοντας είναι ότι αν έκανα το παραπάνω βήμα θα έπρεπε να βάλω σε δεύτερη μοίρα τις σπουδές μου, οι οποίες τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο αποτελούν βασική προτεραιότητά μου μιας και βρίσκομαι στον τελευταίο χρόνο αυτών».

Ο Γιάννης Κώτσιρας πλέον στα 24 του χρόνια είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και από την Φαλαισία και τα γήπεδα της τοπικής κατηγορίας Αρκαδίας αγωνίζεται στην Super League με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης κάνοντας πραγματικότητα το ποδοσφαιρικό του όνειρο όντας πλέον και πτυχιούχος. Η ευχή του στις 30 Ιανουαρίου του 2014 (πτυχίο και να δοκιμάσει κάτι παραπάνω στην ποδοσφαιρική του καριέρα) είναι πια πραγματικότητα.

Ο Αρκάς άσος ακριβώς 3 χρόνια μετά την «Espresso» συνέντευξή του στο ArcadiaPortal.gr ολοκλήρωσε τις σπουδές, είναι πτυχιούχος και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης και κατά τη διάρκεια της βράβευσης του από τον ΠΣΑΠ μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι τιμή και ευλογία να ολοκληρώσω τις σπουδές μου και να κάνω αυτό που αγαπώ».

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όσα είχε πει στην συνέντευξή του στη στήλη «Espresso» και στην Έφη Καστραντά ο Γιάννης Κώτσιρας που είχε δημοσιευτεί από το ArcadiaPortal.gr στις 30 Ιανουαρίου του 2014.

Δείτε στο βίντεο του συνδρομητικού καναλιού της NOVA που ανέβασε ο Αστέρας Τρίπολης τη βράβευση του Γιάννη Κώτσιρα από τον ΠΣΑΠ στις 30 Ιανουαρίου του 2017.

Ειδήσεις: 
Video: 

Βράβευση Μανιά-Κώτσιρα από τον ΠΣΑΠ!


3 Σχόλια

Μπράβο ρε Γιάννη!!!! Σου αξίζει αυτό το όνειρο και πρέπει να το ζήσεις!!!!! Μπράβο Και πάλι μπράβο!!!!!!!!!

Μπράβο Γιάννη η μητέρα σου σε μεγάλωσε με αρχές και αξίες τόσο εσένα όσο και την αδελφή σου.Εμείς σε καμαρώνουμε στον Παναρκαδικό και σου ευχόμεθα υγεία και προκοπή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.