Έκανε το καθήκον του... Τρίκαλα - Αστέρας 0-1

Έκανε το καθήκον του... Τρίκαλα - Αστέρας 0-1

Οκτώβριος 31, 2018 - 21:25
6 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το καθήκον του επικρατώντας με σκορ 0-1 των Τρικάλων για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Με γκολ του Μαρκ Φερνάντεζ από το 32ο λεπτό η αρκαδική ομάδα έφυγε με την νίκη από τα Τρίκαλα σε ένα παιχνίδι που με βάση την γενική του εικόνα το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα από το γεγονός πως οι κιτρινομπλέ σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες.

Διαφορά κλάσης και ποιότητας με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός από το γκολ του Μαρκ Φερνάντεζ να δημιουργεί 20 τελικές έναντι 3 του αντιπάλου του έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Σάββας Παντελίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής κάνοντας και αλλαγές στο βασικό σχήμα δίνοντας την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές να δείξουν πως μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς ο προπονητής τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πλέον μετά την νίκη αυτή για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος ο Αστέρας Τρίπολης με την επιστροφή του στην Τρίπολη ξεκινά την προετοιμασία του για τον αγώνα που ακολουθεί με την Ξάνθη για την 9η αγωνιστική της Super League την Δευτέρα (5/11, 19:00).

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα τα Τρίκαλα τίμησαν με αναμνειστική πλακέτα τον Σάββα Παντελίδη για το πέρασμα του στο παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας με τον έμπειρο τεχνικό να γνωρίζει το θερμό χειροκρότημα από τους φιλάθλους.

Τρίκαλα: Ταϊρης, Πάνος, Τσιάρας, Ηλιάδης (60 Καπό), Γκατσολάρι, Συμελίδης, Νιάρος, Μακρίδης (76 Σταματάκος), Γιούκαρης, Γκότοβος, Γκουγκούδης.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Μπελόκ, Τσιλιανίδης, (84 Καλτσάς), Φερνάντεζ (60 Τόνσο), Ρόλε (70 Μπαστιάνος), Δουβίκας.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Γεια σου ρε Ραχούλα που κερδίζεις τον τελευταίο του πρωταθλήματος άνετα... με γκολ στο 93'. Κοίτα τα χάλια της ομαδούλας σου και άσε τον Αστέρα.

Πλακα θα εχει να μην κερδισουν ουτε την Παναχαικη σημερα !!! ΧΑχαχα και μετα θα αναρωτιουνται μηπως ειναι ο γαυρος η Ραχουλα ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ

ερε ποσο τσουζουν οι φαπες,ακομα και τωρα ασχοληστε με τον ΘΡΥΛΟ,ποσους βαθμους ειπαμε εχετε στο πρωταθλημα? μεταξυ μας αποτελεσματα ποσο ειμαστε?κλπ κλπ κλπ στο τελος της χρονιας ξυριζουν το γαμπρο ,μη χαθουμε εεε

Η Ραχούλα αντί να κοιτάει τα χάλια της ασχολειται με το.θρύλο που έχει τη μεγαλύτερη ιστορία Ουστ ουστ ρε ουστ

γεια σου θρύλε των επεισοδίων... -3 βαθμούς είναι καλά ή θέλετε παραπάνω;;; ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!! θέλετε και πρωτάθλημα, πρόβατα ε πρόβατα. Θα σας πει ο βοσκός σας ότι φταίει η αστυνομία για τα επεισόδια. Πέτρινα χρόνια έρχονται ξανά..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.