Έκαναν Τρίπολη τη Λιβαδειά και κέρδισαν το χειροκρότημα

Έκαναν Τρίπολη τη Λιβαδειά και κέρδισαν το χειροκρότημα

Απρίλιος 15, 2018 - 09:38
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν αγωνίστηκε μόνος του κόντρα στον Λεβαδειακό αφού είχε την υποστήριξη περίπου 100 φιλάθλων που έδωσαν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του Δημοτικού γηπέδου Λιβαδειάς.

Οι φίλαθλοι της αρκαδικής ομάδας ταξίδεψαν από την Τρίπολη στην Λιβαδειά για να βρεθούν στο πλευρό του Σάββα Παντελίδη και των ποδοσφαιριστών κερδίζοντας κατά κράτος την μάχη της εξέδρας με το τραγούδι τους και συνθήματα τους σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από τον Λεβαδειακό οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης κατευθύνθηκαν προς την θύρα φιλοξενούμενων χειροκροτώντας τους φιλάθλους τους για την βοήθεια τους και την συμπαράσταση τους παρά την ήττα και το αρνητικό αποτέλεσμα.

Το standing ovation ήρθε και από την κιτρινομπλέ κερκίδα που χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους φωνάζοντας δυνατά ''Αστέρας! Αστέρας!'' μέσα στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.