Είστε βλάκες, σας το είπε και ο Σώρρας! (vid)

Είστε βλάκες, σας το είπε και ο Σώρρας! (vid)

Ιανουάριος 11, 2017 - 12:15
4 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Η καλύτερη εξαπάτηση είναι όταν σου λέει ο άλλος στα μούτρα ότι σε δουλεύει, ότι σε εκμεταλλεύεται, ότι σε ξεζουμίζει και εσύ δεν το παίρνεις χαμπάρι επειδή νομίζεις ότι πρώτον, σε φτύνουν για να μην σε ματιάσουν επειδή είσαι πανέξυπνος ή, δεύτερον, ότι απλώς... βρέχει!

Αμ, δε! Σε δουλεύουν ρε, και σου το λένε κατάμουτρα και εσύ εξακολουθείς να δίνεις τα 60 ευρώ για να σου σβήσει ο «πλουσιότερος» άνθρωπος του πλανήτη το χρέος σου στην Εφορία και για να γίνεις μέλος του ευλογημένου ποιμνίου του!

Ο τρισμέγιστος Θέμος, αφού έχει εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να έχει σοβαρό καλεσμένο στην εκπομπή, φιλοξένησε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου τον Αρτέμη Σώρρα τον σωτήρα υμών και ημών των φοροπληγμένων και χρεωμένων. Και τι μας είπε ο Αρτέμης ο σωτήρας; Ότι όποιος τον πιστεύει είναι βλάκας.

Όποιος με πιστεύει είναι βλάκας! Όποιος πιστεύει οτιδήποτε, είναι βλάκας! Θα πρέπει να γνωρίζεις, όχι να πιστεύεις!

Είδατε, βρε, με τι σοφιστίες και με πόση μαεστρία σάς λέει την αλήθεια, ότι είστε βλάκες, δηλαδή, και ταυτόχρονα... φιλοσοφεί μετά μαλακίας, που θα έλεγε και ο Περικλής;

Σώρρα, έτσι όπως πας, θα μας φας και τη δουλειά. Ξέρεις τι πελατεία θα μαζέψεις αν ανεβείς στην Πνύκα και αρχίσεις να αγορεύεις;

Τέλος πάντων, εμείς οι υπόλοιποι δικαιολογία μετά τα χθεσινά δεν έχουμε. Διότι στα δικαστήρια της Αμερικής γνωρίζουν ακριβώς τι κάνει ο Αρτέμης ο πολλά βαρύς. Τα εδώ δικαστήρια δυσκολεύτηκαν λίγο -ε, ρε γέλια που θα έριξε ο Αρτέμης με την επικύρωση των ισχυρισμών του από το Πρωτοδικείο και το γεγονός ότι ουδείς πήρε χαμπάρι τι παίχτηκε για να προσβάλλει την απόφαση...

Οπότε, είστε βλάκες αν πιστεύετε τα φούμαρα. Αν γνωρίζετε τα φούμαρα και πάτε με τον Σώρρα, τι είστε;

Βλάκες!

Απολαύστε υπεύθυνα το βίντεο, και τις δηλώσεις του:

Ο Αρτέμης Σώρρας, σημείωσε στον Θέμο ότι «η Ελλήνων Συνέλευσις είναι επίσημος πολιτικός φορέας. Είναι μια Ελλάνια(;) διακήρυξη. Το ελληνικό με το Ελλάνια είναι το ίδιο πράγμα. Στις μέρες της Ελλήνων Πολιτείας, που αυτό πάω να εγκαθιδρύσω η Ελλάς θα λέγεται Ελλάς και δεν θα λέγεται ούτε Grecia, ούτε Hellenic, ούτε Hell (;), δεν έχει καμία σχέση με το Hell, ούτε Griecheland, κι όταν τη λες Ελλάδα είναι σαν να τη λες... αγελάδα!» (Σημείο των καιρών 1: Ελλάδα λες του Σώρρα, αγελάδα ακούει ή δεν ξέρει να κλίνει η Ελλάς, της Ελλάδος, την Ελλάδα...)

Για τα 600 δις αλλά και τη λογική της δήλωσής του, απάντησε: «Αν είσαι από το γένος του Δαρβίνου, που μας έχουν πείσει ότι είμαστε γένος του Homo Sapiens και του Homo Neaterdal, τότε η λογική του εγκεφάλου σου είναι πολύ περιορισμένη, άρα δεν έχεις λογική, άρα είναι θέμα πιθήκου. Δεν είναι μόνο ότι έχω τα 600 δις, υπάρχει ένα τεράστιο μεγάλο συμβόλαιο όπως έχω αποδείξει και στο δικαστήριο αλλά και σε πάρα πολλούς παγκόσμιους οργανισμούς. (Σημείο των καιρών 2: Από το γένος του Δαρβίνου, δηλαδή είσαι απόγονος του Δαρβίνου, αλλά ο ίδιος δεν το καταλαβαίνει)

»Ένα μεγάλο συμβόλαιο που υφίσταται στα χέρια 2,875 τρισ. από το αμερικάνικο δημόσιο, είναι δεδομένο και αποδεδειγμένο. Όταν λοιπόν ήταν έτοιμη η Ελλάδα μας να πτωχεύσει, τον Οκτώβριο του 2012 και φώναζαν όλοι στις τηλεοράσεις ότι “η Ελλάδα πτωχεύει”, “η Ελλάδα δεν έχει βενζίνες”, όλη αυτή τη γελοιότητα και ο κόσμος πήδαγε από τα μπαλκόνια και αυτοκτονούσε, είχαν στοχεύσει με πληροφορίες που έχω ότι θα πτωχεύαν τη χώρα μας, μ' ένα ομόλογο το οποίο ήταν στη Βοστώνη, ένα ευτελούς αξίας το οποίο το είχαν στήσει όλα αυτά τα καθάρματα τα πολιτικά μιάσματα στον πλανήτη μας να πτωχεύσουν τη χώρα μας και να την πάνε σε ελεγχόμενη πτώχευση. (Σημείο των καιρών 3: Ο Σώρρας έχει τόσα χρήματα όσα είναι το χρέος των Αμερικανών στην Κίνα)

»Τότε λοιπόν ήρθα στην Ελλάδα, πριν έρθω όμως στην Ελλάδα είχα καταθέσει στην Montreal Bank, ένα ποσό των 600 δισ. δολαρίων, στην κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, το οποίο έγινε μέσω μιας πολύ συγκεκριμένης τραπεζικής διαδικασίας. Προλαβαίνω λοιπόν την Ελλάδα να μην πτωχεύσει. Εδώ θέλω να εξηγήσω ότι ο τραπεζίτης στην Montreal Bank, όπου δέχεται και του καταθέτω στον λογαριασμό -γιατί άνοιξα ειδικό λογαριασμό στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία που σημαίνει ότι είναι όλοι οι κυρίαρχοι Έλληνες δικαιούχοι- και ο τραπεζίτης είναι ο διευθυντής οικονομικού εγκλήματος του Καναδά. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι από εκεί και πέρα, έχουν γίνει όλοι οι έλεγχοι.” (Σημείο των καιρών 3: Καλέ, δεν πτωχεύσαμε, μας έσωσε ο Τσακ Σώρρας!)

Που τα βρήκες; «Έχω ένα μεγάλο συμβόλαιο από το ταμείο το αμερικάνικο 2,8 τρισ. Δεν υπάρχει “πως τα βρήκα”. “Βρίσκεις” ένα τενεκέ, ένα πορτοφόλι. Αυτός ο πλούτος είναι ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο με το αμερικάνικο δημόσιο όπου χρήζω(;) διαχειριστής. Από τη διαχείριση και μετά μπορείτε να σκεφτείτε ό,τι θέλετε. Έχω ανέκλητο (sic) πληρεξούσιο με μεταθανάτια ισχύ να τα κάνω ό,τι θέλω. Τώρα το πως διαχειρίζομαι εγώ την εταιρεία και παίρνω τα 600 από εκεί και τα δίνω στη χώρα μου, είναι ένα δικό μου κομμάτι.” (Σημείο των καιρών 4: Χρήζεις ψυχιατρικής παρακολούθησης και μόνο)

Ερωτώμενος σχετικά με το αν η «Ελλήνων Συνέλευσις» θα πάρει μέρος στις εκλογές, σημείωσε: «Βεβαίως θα κατέβουμε στις εκλογές. Εγώ είμαι πρόεδρος διορισμένος. Μπορεί να φύγω εγώ και να έρθει κάποιος άλλος».

Σημείο των καιρών 5: Γεμίσαμε μ@λ@κες...

Ειδήσεις: 
Tags: 

4 Σχόλια

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!! ΖΗΤΩ Ο ΣΩΡΡΑΣ!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΤΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ!!!!

@ΠΑΤΑΤΙΟΣ Σάβ, 14/01/2017 - 17:33 Έλα «Ηλία Ό,τι κι Ό,τι» σε καταλάβαμε. Ούτε τα κάκαλα (που λένε και στον Πόντο) δεν έχεις να γράψεις το όνομά σου. Αφού έχει το ακαταλόγιστο και όλοι τον έχουν για τρελό και γραφικό, γι' αυτό δεν τον μπαγλαρώνουν. Το ίδιο γίνεται και με τη φίλη σου την τρελο-ψευτο-δημοσιογράφο που δεν εργάζεται σε ΜΜΕ αλλά συνεργάζεται όπως λέει (του κ@λου τα 9μερα) και που δεν ασχολείται κανείς μαζί της γιατί όλοι την έχουν για παλαβή και θεόμουρλη, έτοιμη για το δωμάτιο με τους λευκούς τοίχους, όπως κι ο αρχηγός σας...

Ντοματιε, εγινα γνωστος για τα υβριστικα μου σχολια προς τον Κυριο Σωρρα και την Ελληνων συνελευσις. Φανταζομαι θα με θυμασε... Δεν ξερω τι με επιανε και τα εγραφα ολα αυτα. Κατα βαθος ξερω την αληθεια και εσυ την ξερεις και ΟΛΟΙ. Και ας μην κρυβομαστε αλλο Ντοματιε ΜΑΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΟΟΟΟ!!!!! ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!! ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΑΤΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

Ηρθε τα "διαβολια" για να λιωσει, Κι ολα μας τα χρεη ν' αποπληρωσει Τα καναλια ολα τρελο τον αποκαλουν Γιατι δεν εχουν πια τι αλλο να πουν, Τα εξωδικα προς την εφορια συνεχιζονται κανονικα, Ελλανιο στοιχειο και αντε γειαααααα!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, να μου ζησεις αρχηγε!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.