«Είσαι νέος, έχεις λόγο»: Νέοι αγρότες

«Είσαι νέος, έχεις λόγο»: Νέοι αγρότες

Δεκέμβριος 07, 2018 - 21:29
0 σχόλια

Η μοναδική δημοσιογραφική-διαδραστική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που παρουσιάζει τους προβληματισμούς, τις συνήθειες και τις ανησυχίες της ελληνικής νεολαίας, επιστρέφει στην ΕΡΤ2, κάθε Κυριακή στις 19:00.

Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές που δηλώνουν συμμετοχή μέσα από τα social media.

Ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα, που προσπαθεί να καταγράψει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα οράματα των νέων.

Ένα οδοιπορικό που μας ταξιδεύει μέσα από το ρεπορτάζ στις ανάγκες, στα όνειρα, στις ανησυχίες και στους στόχους της νέας γενιάς, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τα προβλήματά της.

Οι νέοι πρωταγωνιστές μάς διηγούνται τις εμπειρίες, τα βιώματα και τις σκέψεις για τα προβλήματα και τις συνήθειές τους, έτσι ώστε οι ειδικοί και οι φορείς να προτείνουν λύσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους.

Η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή που δίνει το λόγο στους νέους για να αναζητηθούν λύσεις μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία.

Σύμμαχοι και εργαλεία της εκπομπής  είναι τα κοινωνικά δίκτυα, οι επιστημονικές έρευνες και μελέτες, το ρεπορτάζ και φυσικά τα γκάλοπ που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του νεανικού κοινού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 19:00
«Νέοι αγρότες»

Είσαι νέος έχεις λόγο και στην πρωτογενή παραγωγή. Στα χρόνια της κρίσης, οι ευκαιρίες απασχόλησης στις μεγάλες πόλεις μειώθηκαν δραματικά. Ίσως γι’ αυτό πολλοί νέοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ και να επιστρέψουν στις παραδοσιακές παραγωγικές ρίζες μας.

Οι νέοι αστοί, ανεξαρτήτως μόρφωσης και διπλωμάτων και όσοι δεν κατάφεραν να φύγουν για εργασία στο εξωτερικό, ανακαλύπτουν πάλι τον τεράστιο πλούτο της χώρας μας. Με αυτά θα ασχοληθούμε σήμερα και ειδικά με τους νέους αγρότες.

Στην εκπομπή μιλούν -με σειρά εμφάνισης- ο Στέλιος Καρβέλας (νέος αγρότης), Γιάννης Αμοράτης (νέος αγρότης), Νίκος Γιαννιός (ελαιοπαραγωγός), Μυρτώ Λύκα (κτηνοτρόφος),  Ελένη Καβαλιεράτου (συνιδρύτρια του Agrologies), Θοδωρής Βασιλόπουλος (πρόεδρος ΠΕΝΑ), Βασίλης Κόκκαλης (υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) και Παύλος Κοντογιαννίδης (ηθοποιός – αγρότης).

Παρουσίαση-δημοσιογραφική έρευνα: Δώρα Γεωργούλα, Γιώργος Κουλουράς.

Σενάριο-αρχισυνταξία: Κωνσταντίνος Σγόντζος.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ζησόπουλος.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Βαγγέλης Κυριακίδης.

Διεύθυνση παραγωγής-μοντάζ: Χρήστος Αναστασιάδης.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κώστας Μουρατίδης.

Ηχοληψία-εικονοληψία-μουσική επιμέλεια: Νίκος Αναστασιάδης.

Βοηθός σκηνοθέτη: Βαγγέλης Κυριακίδης.

Βοηθός διευθυντή παραγωγής: Γιάννης Σιταρίδης.

Γραφίστρια: Δήμητρα Σταθοπούλου.

Ενδυματολόγος-μακιγιέζ-κομμώτρια: Ελένη Κουταλίδου.

Εκτέλεση παραγωγής: Honeybee Audiovisual.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.