«Είσαι νέος, έχεις λόγο» με τον Αρκά Γιώργο Κουλουρά και την Δώρα Γεωργούλα

«Είσαι νέος, έχεις λόγο» με τον Αρκά Γιώργο Κουλουρά και την Δώρα Γεωργούλα

Απρίλιος 11, 2018 - 09:52
1 σχόλια

Πρεμιέρα Πέμπτη 12/4 στις 20:00

ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ, νεανική δημοσιογραφική εκπομπή κάθε Πέμπτη στις 20:00 από τις 12 Απριλίου στην ΕΡΤ2.

Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ2 που αλλάζει τους τηλεοπτικούς κανόνες στην ενημέρωση είναι γεγονός...

Η μοναδική δημοσιογραφική-διαδραστική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που παρουσιάζει τους προβληματισμούς, τις συνήθειες και τις ανησυχίες της ελληνικής νεολαίας.

Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές που δηλώνουν συμμετοχή μέσα από τα social media.

Ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα, που προσπαθεί να καταγράψει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα οράματα των νέων.

Ένα οδοιπορικό που μας ταξιδεύει μέσα από το ρεπορτάζ στις ανάγκες, στα όνειρα, στις ανησυχίες και στους στόχους της νέας γενιάς, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τα προβλήματά της.

Οι νέοι πρωταγωνιστές μάς διηγούνται τις εμπειρίες, τα βιώματα και τις σκέψεις για τα προβλήματα και τις συνήθειές τους, έτσι ώστε οι ειδικοί και οι φορείς να προτείνουν λύσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους.

Η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή που δίνει το λόγο στους νέους για να αναζητηθούν λύσεις μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία.

Σύμμαχοι και εργαλεία της εκπομπής είναι τα κοινωνικά δίκτυα, οι επιστημονικές έρευνες και μελέτες, το ρεπορτάζ και φυσικά τα γκάλοπ που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του νεανικού κοινού.

Παρουσίαση: Δώρα Γεωργούλα, Γιώργος Κουλουράς.
Αρχισυνταξία: Κωνσταντίνος Σγόντζος.
Εκτέλεση παραγωγής: Honeybee Audiovisual

Ειδήσεις: 
Video: 

Είσαι Νέος Έχεις Λόγο - Επεισόδιο 1ο | Νέοι και διαδίκτυο (τρέιλερ)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Oταν ο Βούδας της Ραφήνας παίζει μπάλα στην ΕΡΤ με Σεραφείμ Κοτρώτσο και Μανώλη Κοττάκη, να μην χώσει και έτερος συριζοσύμμαχος Τζέφρι το δικό του ξεφτέρι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.