«Είσαι νέος, έχεις λόγο» με θέμα Νέοι και Καινοτομία

«Είσαι νέος, έχεις λόγο» με θέμα Νέοι και Καινοτομία

Νοέμβριος 29, 2018 - 08:30
0 σχόλια

Η μοναδική δημοσιογραφική-διαδραστική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που παρουσιάζει τους προβληματισμούς, τις συνήθειες και τις ανησυχίες της ελληνικής νεολαίας, επιστρέφει στην ΕΡΤ2, κάθε Κυριακή στις 19:00.

Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές που δηλώνουν συμμετοχή μέσα από τα social media.

Ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα, που προσπαθεί να καταγράψει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα οράματα των νέων.

Ένα οδοιπορικό που μας ταξιδεύει μέσα από το ρεπορτάζ στις ανάγκες, στα όνειρα, στις ανησυχίες και στους στόχους της νέας γενιάς, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τα προβλήματά της.

Οι νέοι πρωταγωνιστές μάς διηγούνται τις εμπειρίες, τα βιώματα και τις σκέψεις για τα προβλήματα και τις συνήθειές τους, έτσι ώστε οι ειδικοί και οι φορείς να προτείνουν λύσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους.

Η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή που δίνει το λόγο στους νέους για να αναζητηθούν λύσεις μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία.

Σύμμαχοι και εργαλεία της εκπομπής  είναι τα κοινωνικά δίκτυα, οι επιστημονικές έρευνες και μελέτες, το ρεπορτάζ και φυσικά τα γκάλοπ που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του νεανικού κοινού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στις 19:00
«Νέοι και καινοτομία»

Είσαι νέος έχεις λόγο και φυσικά έμπνευση, με πρωτότυπες ιδέες που αλλάζουν τη ζωή σου και ταυτόχρονα κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή, ένας κόσμος καινοτομίας ανοίγεται μπροστά μας, από ελληνικά μυαλά που κάνουν τη διαφορά κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και κατακτούν την κορυφή στην ελληνική αλλά και την παγκόσμια επιστήμη και τεχνολογία.

Δυσκολευτήκαμε πολύ να αποφασίσουμε ποιους νέους με εφευρετική οξυδέρκεια θα παρουσιάσουμε σήμερα. Γιατί είναι πολλοί, είναι παντού, εντός κι εκτός Ελλάδας και κρύβονται πίσω από τις μεγαλύτερες καινοτομίες και εφευρέσεις της εποχής μας.

Στην εκπομπή μιλούν οι: Βαγγέλης Σακκαλής (Dr Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Υπολογιστών και Βιοϊατρικής Τεχνολογίας), Πέτρος Ψύλλος (σχεδιαστής επιστήμονας υπολογιστών και Τεχνητής Νοημοσύνης), Σταύρος Τσομπανίδης (τελειόφοιτος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής), Παναγιώτης Πάμπαλος (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του ΑΠΘ), Δάφνη Τσεβρένη (απόφοιτη Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνιδρύτρια της Clio Muse), Γιώργος Χουρδάκης (διευθυντής Γραφείου του Υπουργού Έρευνας και Καινοτομίας), Κατερίνα Πραματάρη (καθηγήτρια Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών), Ματρώνα Κυπριανίδου (Γενική Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας).

Παρουσίαση-δημοσιογραφική έρευνα: Δώρα Γεωργούλα, Γιώργος Κουλουράς.

Σενάριο-αρχισυνταξία: Κωνσταντίνος Σγόντζος.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ζησόπουλος.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Βαγγέλης Κυριακίδης.

Διεύθυνση παραγωγής-μοντάζ: Χρήστος Αναστασιάδης.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κώστας Μουρατίδης.

Ηχοληψία – εικονοληψία – μουσική επιμέλεια: Νίκος Αναστασιάδης.

Βοηθός σκηνοθέτη: Βαγγέλης Κυριακίδης.

Βοηθός διευθυντή παραγωγής: Γιάννης Σιταρίδης.

Γραφίστρια: Δήμητρα Σταθοπούλου.

Ενδυματολόγος-μακιγιέζ-κομμώτρια: Ελένη Κουταλίδου.

Εκτέλεση παραγωγής: Honeybee Audiovisual.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.