«Είναι τσογλάνι», είπε ο Πάγκαλος για τον Πρωθυπουργό (ηχητικό)

«Είναι τσογλάνι», είπε ο Πάγκαλος για τον Πρωθυπουργό (ηχητικό)

Ιούλιος 27, 2017 - 17:42
10 σχόλια

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έσπασε κάθε δικό του προσωπικό ρεκόρ υβρεολογίας την Πέμπτη 27 Ιουλίου από τη συχνότητα του Σκάι 100,3 FM όπου φιλοξενήθηκε. Ο πρώην υπουργός επιτέθηκε με βαρύτατπους χαρακτηρισμούς εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, με εκφράσεις του τύπου… «είναι γνωστό τσογλάνι», «μαλ@κας είναι, μαλ@κίες λέει».

Ο πρώην υπουργός ξεκίνησε τους χυδαίους χαρακτηρισμούς για τη χθεσινή τοποθέτηση του Πρωθυπουργού σχετικά με τη διάκριση των εξουσιών και τη Δικαιοσύνη, πέρασε στην κυβέρνηση Τζαννετάκη, όταν ο Συνασπισμός λεηλάτησε το Δημόσιο, μίλησε για χούντα και εκτόξευσε απειλές για διώξεις των στελεχών της σημερινής κυβέρνησης.

Ακόμη, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «μύθο» την πεποίθηση της κυβέρνησης και μεγάλης μερίδας των πολιτών ότι το ΠαΣοΚ και η ΝΔ χρεοκόπησαν τη χώρα, ένώ και ο δημοσιογράφος Πορτοσάλτε είπε για τα στελέχη του Συνασπισμού ότι «έπεσαν με ύφος ξελιγωμένων» στο κράτος.

Στη συνέχεια, ο κ. Πάγκαλος θυμίζει για ακόμα μία φορά ότι το κράτος του πετσόκοψε τη σύνταξη που την πλήρωσε από την τσέπη του, και χαρακτήρισε πολλές φορές «τσογλάνι» τον Πρωθυπουργό, μόλις άκουσε ένα ηχητικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα όπου λέει: «Άλλο είναι η διάκριση των εξουσιών και άλλο η εξουσία των διακρίσεων». Όταν ο δημοσιογράφος τού είπε ότι ο ίδιος είναι υποχρεωμένος να του ζητήσει να ανακαλέσει, ο πρώην υπουργός αρνήθηκε και εξακολούθησε να υβρίζει τον Πρωθυπουργό.

Ειδήσεις: 
Video: 

Τα εμέσματα Πάγκαλου για τον πρωθυπουργός στον ΣΚΑΪ 100.3


10 Σχόλια

Έχω αποκαλέσει πολλές φορές "τσογλανάκι" τον πρωθυπουργό,έχει και μια χαϊδευτική χροιά, λόγω του νεαρού της ηλικίας ίσως. Αυτός όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα, καμιά νομιμοποίηση. Αν τον αποκαλέσω οχετό θα είναι επιεικώς λίγο.

Οι πολιτικοί νυν και πρώην καλό είναι να ρουφάνε το αυγό τους και να μην το παίζουν εθνοσωτήρες, εγώ ποιό πολύ τα έχω με κάτι έξυπνους που μας έλεγαν σε όσους ψηφίσαμε ναί στο δημοψήφισμα γερμανοτσολιαδες και οτι είμαστε στα τέσσερα τώρα αυτοί με το τρίτο μνημόνιο έσωσαν την Ελλάδα, σα δε ντρέπονται λέω εγώ που εχουν θράσος να μιλούν ακόμα

Αυτή είναι η ποιότητα των στελεχών του πασοκ. Αυτων που κυβερνησαν τόσα χρόνια. Δυστυχώς ...... Ειτε ειναι στη φυλακη ειτε διαφευγουν ειτε δεν κατηγορουνται ακόμα Οπως ο γνωστός Πάγκαλος .......

Για το θράσος του Κήτους και την κατάμουτρη κοροιδία του Ανεπάγγελτου Νεανία ευθύνεται ο Ελληνικός Λαός και η αναισθησία του...................

ΘΟΔΩΡΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ.

Eίναι γνωστό πως ο ψηφοφόρος επιλέγει κάποιον σαν τον ίδιο. Ετσι εξηγείται η αβυσσαλέα αντιπάθεια σε ευφυή άτομα όπως ο Πάγκαλος ή ο Βενιζέλος. Το ερώτημα είναι άλλο. Μπορεί κάποιος να γράψει εδώ π.χ. ότι ο Τατούλης είναι τσογλάνι και το σχόλιο να ανέβει;

yuvarlak, bir pasta yemek Bay sağlar. Yalnız. Birlikte yemek yok! μετάφραση:άντε να φας μια πίτα με γύρο, κύριε. Μόνος σου . Δεν τρώμε μαζί! (Ξέρεις ή δεν ξέρεις τούρκικα;)

Δεν ξέρω αν είναι ευφυία ή παλιανθρωπιά - προδοσία , να λες πριν λίγα χρόνια στο MEGA ότι η "Ελλάς δεν έχει πετρέλαια και ότι τα περι αυτό είναι αηδίες" (ΠΑΓΚΑΛΟΣ), ή να κουρεύεις τους φτωχούς Έλληνες ομολογιούχους και τα ασφαλιστικά ταμεία που πλήρωναν με αίμα οι πατεράδες μας και να εξαιρείς με ΠΔ μόνο αυτά της GOLDMAN SACHS (ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ).

.......ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.