«ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ» με τον Βασίλη Σκουντή στην Τρίπολη

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ» με τον Βασίλη Σκουντή στην Τρίπολη

Δεκέμβριος 16, 2017 - 19:40
4 σχόλια

Ο Βασίλης Σκουντής επιστρέφει στην Τρίπολη αυτή την φορά για την παρουσίαση του δικού του βιβλίου του «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ»  την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Μαζί με τον γνωστό δημοσιογράφο το παρών θα δώσει και ο Παναγιώτης Φασούλας μέλος της ιστορικής ομάδας που κατέκτησε το Eurobasket 1987 ενώ ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης, ο πρόεδρος του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης με συντονιστή τον δημοσιογράφο-συγγραφέα Σταύρο Κουκάκη.

Το βιβλίο του Βασίλη Σκουντή  «Είμαστε πια πρωταθλητές» αναφέρεται στο έπος του 1987 από την Εθνική ομάδα μπάσκετ που ουσιαστικά αποτέλεσε την αφετηρία των επιτυχιών από το συγκεκριμένο άθλημα στην συνέχεια.   

Αναλυτικά

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Δημήτριος Μητρόπουλος" του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης η παρουσίαση του βιβλίου «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ» του δημοσιογράφου-συγγραφέα Βασίλη Σκουντή.

Ομιλητές 
Πέτρος Τατούλης 
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Γιάννης Κουτραφούρης 
Πρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Γιάννης Σμυρνιώτης 
Μέλος ΔΣ ΣΕΦΑ Αρκαδικός

Παναγιώτης Φασούλας 
Πρωταθλητής Ευρώπης 1987 

Bασίλης Σκουντής 
Δημοσιογράφος, συγγραφέας

Συντονιστής 
Σταύρος Κουκάκης 
Δημοσιογράφος, συγγραφέας


4 Σχόλια

Θα τη βλέπεις στη βουλή φιλαράκι.....σύντομα.....και για πολύ καιρό..... έτσι για να μη σε πιάνουν στερητικά σύνδρομα....

ΠΟΥ; ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΧΛΩΜΟ, ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ........ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ;;; ΧΑΛΑΡΩΣΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.