Είμαστε όλοι υπεύθυνοι

Είμαστε όλοι υπεύθυνοι

Δεκέμβριος 12, 2018 - 09:17
5 σχόλια

Πραγματικά έχω συγκλονιστεί με αυτά που έγιναν στην Ρόδο και στην  Αυλώνα. Η φρικτή και αποτρόπαια δολοφονία της φοιτήτριας  δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για αυτά που έγιναν στις φυλακές της Αυλώνας.

Ο ξυλοδαρμός και βιασμός (αν έγινε) του νεαρού από συγκρατούμενους του (κάτι αναμενόμενο από όλους ) με θλίβει και με προβληματίζει  για την κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας.  Η βία και η ανομία κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα. Η πολιτεία φέρει ακέραια ευθύνη για τα φαινόμενα αποσύνθεσης που κυριαρχούν και δηλητηριάζουν τις ψυχές της νεολαίας μας.  Η παγκοσμιοποίηση,  η απαξίωση της οικογένειας , της πατρίδας της θρησκείας μας οδηγούν μαθηματικά στον εκφυλισμό μας και είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτήν την τραγωδία.

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

Ειδήσεις: 
Tags: 

5 Σχόλια

κ Παπασταματακη,αυτα που εγιναν τα ακουμε και τα διαβαζουμε σε ΟΛΕΣ τις φυλακες ανα τον κοσμο,οχι μονο στην ελλαδα,ειναι οι αγραφοι κανονες της φυλακης ειτε μας αρεσει ειτε δεν μας αρεσει, αληθεια για αυτα που αποφασιζουν η κυβερνηση βουλευτες κλπ και μας εχουν οδηγησει στην εξαθλιωση (ολοι μαζι ,νδ-πασοκ-συριζα) δε σας εχει κανει να συγκλονιστειτε?

@09:27 μην προσπαθείς να εξισώσεις ανόμοια πράγματα και μην προσπαθείς να τα δικαιολογήσεις με το "είναι οι άγραφοι κανόνες της φυλακής είτε μας αρέσει είτε όχι". Δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοια κατάσταση εκεί και το κράτος είναι υπεύθυνο για την κατάντια των έγκλειστων στις φυλακές. Δεν μπορεί η πολιτεία ως τιμωρία απλά να σου στερεί την ελευθερία σου και από την άλλη εγκληματίες να σε τιμωρούν έξτρα και με το έτσι θέλω. Έχουμε νόμους και πρέπει να απαιτούμε να εφαρμόζονται με κάθε ευκαιρία, ακόμη και αν σε άλλα πεδία δεν εφαρμόζονται εκείνη την στιγμή.

Καντε εικονα τι τραβηξε η ατυχη Ελενη στα χερια αυτων των αληταραδων και μετα δειτε το βιντεο και συγκρινετε τα.Βιασμος ξυλο παρακληση απο το θυμα να την πανε Νοσοκομειο. Απο την αλλη κατι κλωτσομπουνιες και μυξοκλαματα για τον θυτη. Ε οχι κανενα ελεος και καμια λυπηση.

@13:18 άντε ρε βλάκα που θες δικαιοσύνη του όχλου και τιμωρίες άγριας δύσης. Εννοείται αυτό που έκαναν στην Ελένη ήταν τρομακτικό, καταδικαστέο και τιμωριτέο. Δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να εφαρμόζει την δική του τιμωρία. Υπάρχουν νόμοι και θα τιμωρηθεί σύμφωνα με αυτούς. Δεν εφαρμόζουμε τους μωσαϊκούς νόμους του οφθαλμός αντί οφθαλμού κλπ. Ξυπνήστε λίγο, μην σκέφτεστε σαν ουγκ όλη την ώρα.

Στις λαικές δημοκρατίες με τα λαικά δικαστήρια και το δόγμα Πολάκη "αν δεν κλείσουμε μερικούς φυλακή ...." έτσι λειτουργούν οι θεσμοί. Συλλήψεις στο πόδι (Ριχάρδος) να ικανοποιηθεί ο λαουτζίκος και άσε τους άλλους να φωνάζουν. Αρκεί να ικανοποιείται η πλέμπα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.