Eικονική περιήγηση (Virtual Reality Tour) στα καλντερίμια της Δημητσάνας

Eικονική περιήγηση (Virtual Reality Tour) στα καλντερίμια της Δημητσάνας

Μάρτιος 31, 2019 - 18:39
1 σχόλια

Το μεγαλύτερο μέρος του Dimitsana Google Street View project έχει ολοκληρωθεί και πλέον η εικονική περιήγηση (Virtual Reality Tour) στα καλντερίμια της Δημητσάνας είναι γεγονός μέσω της πλατφόρμας Google Street View. Η περιήγηση είναι διαθέσιμη μέσω Η/Υ,κινητών τηλεφώνων ακόμα και μέσω VR glasses!

Αυτή τη στιγμή εμφανίζονται περισσότερες από 280 φωτογραφίες 360°, υψηλής ανάλυσης (23.8 Megapixels - 6912 x 3456) και η πλοήγηση γίνεται με τα ειδικά βελάκια που εμφανίζουν τις διαθέσιμες κατευθύνσεις.

Αυτές οι διαδρομές, σε συνδυασμό με τον Ιστορικό και Πολιτιστικό Χάρτη της Δημητσάνας θα συνδυαστούν με πληροφοριακές πινακίδες και πλούσιο οπτικό και γραπτό υλικό, θα απογειώσουν την εμπειρία των επισκεπτών της Δημητσάνας.

Το project θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με την προσθήκη επιπλέον διαδρομών και για τεχνικές βελτιώσεις σε συνεργασία με την Google.

Οδηγίες για H/Y: Για να δείτε φωτογραφίες του Street View, μπορείτε να κάνετε τα εξής:
-Αναζητήστε με λέξη κλειδί "Dimitsana" στους Χάρτες Google => https://www.google.com/maps
-Σύρετε το ανθρωπάκι σε ένα μέρος στον χάρτη.

Μπορείτε να ξεκινήστε την περιήγηση απο την αγορά της Δημητσάνας εδώ από Η/Υ:  https://www.google.com/…/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipNhrolmO1…

Περιήγηση απο τον Ξενώνα του Ξενιού σε Η/Υ από εδώ: https://www.google.com/…/data=!3m6!1e1!3m4!1sAF1QipMttrYwXw…

Η εφαρμογή Google Street View για κινητά Apple (iOS mobile app): https://itunes.apple.com/…/…/google-street-view/id904418768…

Η εφαρμογή Google Street View για κινητά Android (Android mobile app): https://play.google.com/store/apps/details…

Οδηγίες για τα iOS/Android moble apps: Για να ξεκινήσετε την περιήγηση του Street View, μπορείτε να κάνετε τα εξής:
-Αναζητήστε με λέξη κλειδί "Dimitsana" στην αναζήτηση του mobile application => επιλέγουμε "View of Dimitsana"
-Κάντε zoom στο σημείο με την κόκκινη κουκίδα που θέλετε να περιηγηθείτε και διπλό κλικ στην εικόνα για να ξεκινήσει η περιήγηση.

Τέλος, η πλατφόρμα δίνει την δυνατότητα στο tour αυτό να προστεθούν και φωτογραφίες από εσωτερικούς χώρους όσων ενδιαφέρονται πχ βλέπε φώτο απο καφέ 4 εποχές

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η Δημητσάνα με τις δικές της Δυνάμεις πρωτοπορεί και προχωράει μπροστά! Μπράβο σε όσους εμπλέκονται στης προσπάθεια ανάδειξης της πολιτιστικής της κληρονομιάς. Ενημερωτικά αυτό το αποτέλεσμα είναι μονο ενα μικρό δείγμα του τι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.