Εικόνες ντροπής στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης (photos)

Εικόνες ντροπής στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης (photos)

Οκτώβριος 05, 2012 - 16:31
5 σχόλια

Καταγγελία αναγνώστη του ArcadiaPortal
Την ώρα που ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Μπούρας και οι υπεύθυνοι δημ. Σύμβουλοι καυχιώνται στο Δ.Σ. για τις υποδομές του σταδίου η εικόνα του σταδίου είναι αυτή που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Τουαλέτες σπασμένες εδώ και ενάμιση χρόνο με τους υπεύθυνους ενημερωμένους. Τα περισσότερα τζάμια σπασμένα και όσο εξ´αυτών αντικαταστάθηκαν ήταν από λαμαρίνες.

Σε λίγο αποδυτήρια και λοιποί χώροι θα θυμίζουν κρυφό σχολειό. Οι εικόνες των λουτρών θυμίζουν πολεμικό τοπίο με σπασμένα Πλακάκια και τους θερμοσίφωνες με εμφανή καλώδια πρόχειρα ενωμένα κολλητά με τις ντουζιέρες. Δεν μιλάμε δε για καθαριότητα. Αυτό είναι πολυτέλεια. Τα Πλακάκια όπως θα δείτε έχουν αλλάξει χρώμα και από λευκά είναι μαύρα. Δίπλα στον αγωνιστικό χώρο γυμνά καλώδια την ώρα που οποιοσδήποτε ανεξάρτητου ηλικίας μπορεί να έρθει σε άμεση επαφή μαζί τους. Δίπλα στα τέρματα και σε απόσταση ενός μέτρου ξηλωμένα τσιμέντα " για την ασφάλεια των αγωνιζομένων λογικά". Σπασμένες βρύσες και σωλήνες και για φύλακα ούτε λόγος. Άμεση πρόσβαση στο Γήπεδο για τον οποιοδήποτε όλες τις ώρες. Όσο για τον αγωνιστικό χώρο από συνθετικό χλοοτάπητα καμία είδους συντήρηση. Σε λίγο δεν θα μπορεί να αγωνιστεί κανείς. Για φωτισμό ούτε λόγος. Πάγκοι σπασμένοι και ο χειμώνας πλησιάζει.
Και ο θεός να βάλει το χέρι του να μην έχουμε σοβαρό τραυματισμό σε παιχνίδι γιατί θα ψάχνουμε να βρούμε ποιος έχει κλειδιά για τις πόρτες όπου μπορεί να μπει ασθενοφόρο.
 


5 Σχόλια

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ....ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!! "ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...

Ο λαός έχει ξυπνήσει....όπως σούταρε το πασοκ και το έστειλε εκεί που είναι τώρα έτσι θα στείλει και τον Μπούρα(όπως επίσης έστειλε και τον Τσιριγώτη μετά από 12 χρόνια δημαρχίας).όσο για το γήπεδο ναι είναι σε άθλια κατάσταση δεν διαφωνεί κανείς προτεραιότητα όμως έχουν άλλα πράγματα...και αν είσαι Μεγαλοπολίτης θα συμφωνείς και εσύ....εδώ μας έχουν φορτώσει τα σκουπίδια όλης της Πελοποννήσου το γήπεδο θα κάτσω να κοιτάω???

ο μπουρας λεει οτι εχει 7 εκατομυρια ευρο ο δημοσ δεν μπορει να δωσει για το σταδιο ενα μικρο ποσο?δεν κανουν για τπτ..

Ρε παιδιά ο Μπούρας θαβει σκουπίδια και κοιτάει πως θα κατηγορήσει τους άλλους μετα βγαίνοντας για επικοινωνιακους λόγους στην τηλεοραση καθε λίγο και λιγάκι. Που να βρει χρόνο ο άνθρωπος να φτιάξει το στάδιο?

Κύριε Μπουρα ακουσαμε οτι βρεθηκαν σκουπιδια της Μεγαλοπολης στη Βλαχοκερασια. Μην κατηγορεις λοιπον τους Τριπολιτσιώτες , οταν εσυ κανεις τα ιδια και χειροτερα.