Είκονες ντροπής με το ΔΑΚ Τρίπολης να στάζει νερά

Είκονες ντροπής με το ΔΑΚ Τρίπολης να στάζει νερά

Μάρτιος 24, 2018 - 18:23
4 σχόλια

Θα μπορούσε να θεωρηθεί απρόοπτο αλλά δυστυχώς δεν είναι μιας και η εικόνα του να στάζουν νερά στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης μετά από δυνατές βροχές αποτελεί μία σκληρή πραγματικότητα.

Αυτό συνέβη και στην αναμέτρηση του Αρκαδικού με την Καστοριά με τα νερά να στάζουν από την οροφή του γηπέδου στο παρκέ κάνοντας τον αγωνιστικό χώρο  επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Οι άνθρωποι της Καστοριάς προσπαθούσαν να καθαρίσουν!!! τα νερά μπροστά από τον πάγκο τους, μία εικόνα που σίγουρα προβληματίζει και μας δυσφημεί σε συλλόγους από άλλες πόλεις που έρχονται στην Τρίπολη για να αγωνιστούν.


4 Σχόλια

ο γιαννακης παντως που ηταν και ΕΝΤΟΣ εδρας ,δεν εκανε και τπτ,και τοτε εσταζε και τωρα σταζει,το ποιος θα το φτιαξει επιτελους αντε να το δουμε .

Δεν φταίει ο Μήτσος και η παρέα του αλλάαα ....η βροχή! Μα είναι δυνατόν να βρέχει εν ώρα αγώνα;

Τσεπάκι, τσεπάκι, πού είναι το τσεπάκι βρε παιδιά; Όποιος τό'βρει, θα βρει και τη λύση του προβλήματος...'Κανα τσεπάκι διαθέσιμο; Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...Είναι κι επίκαιρη η έρημος, με την αφρικάνικη σκόνη, στην οποία και έχει θαφτεί η λύση, απ' ό,τι φαίνεται...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.