Εικόνες ντροπής από τα σκουπίδια στα χωριά της Μεγαλόπολης

Εικόνες ντροπής από τα σκουπίδια στα χωριά της Μεγαλόπολης

Αύγουστος 21, 2019 - 13:32
1 σχόλια

Αμάζευτα σκουπίδια για 10 ημέρες σε χωριά της Μεγαλόπολης, μια προσφορά του Δήμου Μεγαλόπολης στους πολίτες του, μια ακόμα προσπάθεια (αρνητικής) προβολής της περιοχής μας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αρμόδιους που για ακόμα ένα καλοκαίρι φρόντισαν να αφήσουν την περιοχή μας με 2 απορριμματοφόρα (διαλυμένα και αυτά) χωρίς καύσιμα και με υπαλλήλους που καλούνται να υπερβούν τις δυνατότητες τους.

Άξιοι οι αιρετοί μας που κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα που ευωδιάζει και δεν επιτρέπει σε κανέναν να πλησιάσει τους δημόσιους χώρους.

Αφιερωμένη η καρτ ποστάλ από ένα από τα πολλά χωριά μας, όσοι ξένοι και επισκέπτες ήρθαν φέτος να μείνουν , θα φύγουν με την ανάμνηση χαραγμένη στην μνήμη τους.

Πως να εξηγήσεις στους μεγάλους ότι ολόκληρος δήμος δεν τηρεί το πρόγραμμα αποκομιδής γιατί έχουν όλα διαλύσει; Πως να εξηγήσεις στα μικρά παιδιά ότι δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια να παίξουν επειδή κάποιοι «υπεύθυνοι» είναι ανίκανοι να διαχειριστούν απλά πράγματα; Πως να συγκρατήσεις τα νεύρα σου όταν τους παίρνεις καθημερινά τηλέφωνο και σου λένε θα προσπαθήσουμε, δίνουμε αγώνα αλλά εσύ βλέπεις ότι όλα είναι υπό διάλυση;

Ρωτήστε να σας πουν πόσα μηχανήματα έχει ο δήμος , πόσα είναι διαλυμένα, πόσα είναι παρατημένα, πόσα είναι εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης η έλλειψης συντήρησης, πόσα χωρίς καύσιμα , πόσα χωρίς χειριστές. Εικόνες χάους αλλά οι αρμόδιοι σφυρίζουν αδιάφορα και έχουν και την εντύπωση ότι κάνουν και έργο.

Εικόνες ντροπής από τα σκουπίδια στα χωριά και στην πόλη της Μεγαλόπολης. Εικόνες δυσφήμισης της περιοχής μας αλλά και τρανή απόδειξη της κατάντιας κάποιων!!

Αλεβίζος Παναγιώτης, kafeneio-megalopolis.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μην κατηγορείται την δημοτική αρχή παράγουν έργο εσείς δεν το βλέπεται εθελοτυφλειται αχάριστοι ψηφίσατε τους 2 πρώην αυτό σας αξίζει μην διαμαρτυρεσται

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.